Give it a try


        
Fortfarande sjuk, forfarande hemma. For dock till foto lektionen idag eftersom det var sista gången så kände att det var nödvändigt! Vid 2 for jag till tandläkaren och det gick bra. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Tänkte bara slänga in ett inlägg för att uppdatera läget!  




Less

Söndag igen och min förkyldning har fortfarande inte gått över, väldigt less! Men är ändå glad att den brytit ut ordentligt så jag slipper gå runt med den i kroppen hela tiden, så jag hoppas jag blir helt frisk nu när detta går över! 

I lördags for jag och mamma och övningskörde lite vilket var kul, har inte kört nått sen i höstas! Sen på kvällen orkade jag pallra mig till bion med Mira för att se 50 shades of grey! Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen, blev mest irriterad av den. Men det var iaf kul att gå på bio för en gång skull. Efter det for vi hem till mig och gjorde inte mycket alls men det var rätt skönt, hade nog ändå inte orka göra nått! 

Får se ifall jag far till skolan imorgon men just nu säger min kropp nej, är så trött, snorig och allt det där jobbiga! 

Hoppas att ni haft en bra helg! 






//

Ännu en skoldag avklarad. Började 08.10 som vanligt sen hade jag endast foto sen fick vi sluta för dagen så det var riktigt skönt! Efter skolan for jag hem, la mig på soffan ett tag sen for jag och träna. Och just nu väntar lite plugg inför morgondagens företagsekonomi prov! 


love me like you do

Älskar verkligen Ellie Gouldings nya låt, så fin! 
Hur som helst så är det måndag igen, veckorna går så jävla snabbt! Skolan gick iaf bra, så har väll inte så mycket att säga om den. Helgen spenderades som sagt i Stockholm och den har verkligen vart toppen! Kom dit i fredags vid 21.00. På lördagen mötte jag upp Albin på stan, så vi gick där och kolla runt ett bra tag och avsluta det men en fika. Efter det for vi hem till han, när vi väl var där såg vi lite film, blev bjuden på middag och sen lite jordgubbar och choklad på de,så de var super gott! Sluta med att jag sov där också! Så det blev en kul och mysig lördag, och alla hjärtans dag för den delen! Blev hämtad vid 1 på söndagen så for bara hem en sväng för att fixa till mig sen in till stan en snabb sväng innan vi skulle åka. Hitta 2 par byxor (som jag egentligen inte skulle ha) men de blev så iaf + en body lotion och ett par trosor från VS. 

Så det var min helg, rolig och välbehövlig! Skönt att kunna komma bort från Piteå ett tag! Har tyvärr inga bilder.







Måndag

En dag närmare helg och Stockholm för den delen ,åker dit i helgen! Helgen har vart bra har inte gjort så jätte mycket har vart ute och gått med mamma i det fina vädret, bortsett från blåsten! Sen inte så mycket mer.  

Skolan gick okej idag eller skola och skola. På morgonen var vi på banken för att lyssna på någon kille som skulle prata om UFmässan sen efter lunch var vi på Nolia för att få info om imorgon när vi ska jobba på deras mässa. Sen hade jag bara foto. Efter jag slutat for jag till stan för att köpa en present till mamma som fyller år idag, stort grattis till dig underbara du! 

Helgens bilder'











Summer outfit


Poncho/ MQ - Sunnies/ Celiné - Skor/ Chloé - Väska/ Chanel - Jeans/ Frame denim 

Skön och lite färgglad outfit som jag satt ihop med hopp om att detta ska bli mitt. Tänk till sommaren när man är brun och fin! Jag klarar inte av vintern längre!! Det är kallt, 20 meter snö, man är blek, måste ha tjocka kläder på sig och det är bara allmänt jobbigt med vinter! Nu låter jag as negativ men that's how i feel! Sommarn är helt enkelt livet! 

I övrigt mår jag sådär, har haft en huvudvärk från helvete sen i tisdags som inte går över, blir galen. Har kämpat mig igenom veckan men idag kände jag bara att jag inte orka gå till skolan, det är lixom ingen idé för det går inte att fokusera med den här värken helt enkelt. Men imorgon är det fredag och jag ska nog till skolan iaf har sovmorgon till 9 så det blir skönt! 

#tb summer





Ja det är skugga under armen inte något annat om nu någon skulle tro det,lol











RSS 2.0