Lovers on the sun

Alltså har verkligen inget kul att blogga om, vilket jag kanske aldrig har men ingenting speciellt händer just nu så. Följde med mamma Stefan och Robin till phb idag för att dom skulle bada men de börja åska så jag kuta upp till bilen med mamma och vänta på dom tills dom var klara. Satt även igång en film men somna rätt snabbt i soffan men de var rätt skönt att vila lite! For in till stan sen för att hämta ett linne som jag hade lagt av och jag kunde ha det och är verkligen så glad eftersom jag letat efter ungefär ett sånt men inte hittat något som passar! Sen har jag bara tagit det lungt, sett MDLNY och ätit och inte så mycket mer än så. 

Sitter förövrigt och ser Beck atm och ska snart göra en ansiktsmask och sen slå på en film tror jag! 

                    Brist på bilder 


Söndag

Har nästan nyss klivit upp och ska snart äta frukost för att sen gå ner på stan med mamma och Robin en sväng! 

I fredags for jag och Mira in till stan kring 9 tror jag. Vi gick väll mest runt och kolla, stanna till och kolla på när Kalle G uppträdde, vi kom dock lite sent så vi hann väll höra 2 låtar men. Efter ett tag i alla fall gick vi till 7/11 och köpte oss en caffe slush och gick och satt oss på Max. Vi satt där och snacka med 2 jätte gulliga killar från Gällivare, sen kom också några av deras vänner som var lika trevliga! Vi satt där i nästan 2 timmar och skratta och hade de trevligt, alltid kul med lite nytt folk! Hursom efter det gick vi vidare till tivolit och kolla och sen börja vi dra oss hem vid 12 halv 1 tror jag! 

Igår for jag mamma och Robin till phb och var där i 3 timmar ungefär, så otroligt varmt det var!! Sen på eftermiddagen blev de väll inte som planerat tyvärr så tog mig en promenad istället. Stanna till hos mammas moster ett tag. Sen träffa jag också Jossan på vägen så stanna och prata med henne lite snabbt, sen gick jag vidare och kom väll hem 2 timmar senare. Det var verkligen så skönt men också jobbigt för de var typ 26 grader på kvällen så,men ska inte klaga! 





-

Bloggar om helgen imorgon hade tänk vara duktig och lägga mig hyfsat tidigt ikväll, så de får bli så! 




Something new





Last day

Ligger just nu på soffan och har lite sådär smått ångest för att jag inte vill hem, vi åker ikväll och det lockar mig inte alls! Åkte ut till SKHLM idag för att kolla lite snabbt sen for vi tillbaka till stan. Blev lunch på friday's och sen gick vi runt en sista sväng på stan! De var så fruktansvärt varmt inne i stan höll fan på dö! Nä men har vart en bra och mysig vecka här i alla fall! 









-




boy you're hot

Hellooo! Blev ändrade planer idag. Vi for direkt till Nacka och var där nästan tills stängning, kom iväg rätt sent men vi hann med allt vi skulle i alla fall! Hitta 2 tröjor men lite too expensive för min plånka just nu, tyvärr.. men men de får bli en annan gång! Åt också en riktigt god lunch på taco bar! 

Har nu ätit och ska ta mig ett bad, göra facemask och sen se film och äta min B&J som jag längtat efter haha! 







Imma keep it moving, be classy and graceful

Just ätit en sen frukost och ska börja göra mig i ordning för stan. Ska kolla inne i stan somsagt först sen åker vi nog ut till Nacka! Så that's the plans för idag än så länge :) 




What to do

Åh så skönt, just rensat massa människor från både instagram och FB! Vad är vitsen att ha folk som vän eller följa människor du inte ens känner eller give a shit för lixom? Just saying :)  Hursom ligger jag och ser film och typ funderar över livet, haha deep! Nej men ibland behövs det! 

For ju somsagt till Kista och åt och kolla runt lite. Hitta inte speciellt mycket men lika bra var väll det. Imorgon blir det nog stan IGEN, men har inte hunnit kolla på allt än som jag tänkt. Så Sturegallerian är prio ett imorgon eftersom jag inte hunnit kolla där än! 







//

Lördag idag! Jag och mamma for in till stan och gick runt och kolla som vanligt och åt! Nu är vi hemma men ska strax åka iväg till Nacka för att äta och fika lite, och kolla i affärerna såklart :) 




Yesterday

Jag och mamma gick ner till centrum igår och där träffa vi Stefans mamma så vi gick och fika med henne. Sen for vi in mot stan och gick runt och kolla och åt och sånt. Sen kom vi hem vid halv 8 tror jag så då blev det bara att ta det lungt, gjorde ansiktsmask och såg på sex and the city! 






Nytt

                               Hollister/ Zara
                           Malene Birger-Mathilde
                                     H&M 

Beige/Black


Älskar sånna här enkla klänningar,vet dock inte vilken utav dom jag ska välja,om det nu blir att jag ska köpa någon av dom! 

-







New - Glamglow




Stockholm

Uppdateringen är inte på topp som ni ser men har inte så mycket att skriva om eftersom de inte har hänt något speciellt. Hängt på stranden, tagit kvälls cykeltur med mamma, vart med Mira, vart ute typ varje dag osv. Inget speciellt alltså. Är i Stockholm nu i alla fall och ska väll vara här en vecka så de ska bli skönt att få va här ett tag! 




RSS 2.0