17/5

Lördag idag,och jag är inte i Sthlm som jag ville för att gå på Size in the park men jag gråter inte för de,okej kanske lite för hade så gärna velat gå men ska ju i alla fall på brännbollsyran som kommer bli galet najs alltså! Men ännu en skolvecka har gått och de är inte många dagar kvar nu jag taggar sönder till sommarlovet känner på mig att de kommer bli en bra sommar! Hur som helst kom jag nyss hem från en lång och härlig promenad med Mira! Vi har gått rätt långt och de var så skönt väder trots att solen gick i måln. 

Blir nog troligtvis att vara med henne ikväll också så då får vi se vad vi gör:) 





Believe in yourself

Måndag igen,men skoldagen gick rätt fort,slutade vid 1 så de var skönt! Igår avslutade jag min helg med en liten tur till phb,gick runt på stranden och lite sånt. Sen for vi till mammas faster som har stuga en liten bit ifrån så vi blev bjuda på fika och satt och hade det skönt i solen ett tag! 

De är så nära till sommarlovet nu så de är galet, can't fucking wait lixom!! 





-

Blev en lugn kväll idag,sitter och ser på en film och ja that's it. Gjorde lite jordgubbar och banan doppad i choklad tidigare också som var väldigt gott! Sen har det inte hänt så mycket förutom att jag har försökt övertala mamma att åka till Stockholm i helgen men de går inte så bra tyvärr,men jag ger inte upp haha! Nu ska jag fortsätta se filmen så uppdaterar jag mer imorgon! 




You have to try before you know.

Åh vad skönt de var att träna idag,gick väldigt bra idag! Efter träningen for jag och mamma för att köpa och testa sushi för första gången,lite efter kanske men what ever. De var inte min grej kan jag säga! Jag håller mig fast vid min thai mat än så länge. Vill typ ändå testa någon annan stans,typ när vi far till Stockholm eller nått,känns som de kanske finns mer och bättre restauranger att välja på där. Äter folk de där för att de är en trend eller tycker dom verkligen de är så gott som alla verkar tycka? Haha jaja nu blir de att äta nått annat sen duscha! 




Lördag

Lördag idag gud va skönt,ännu en dag närmare sommarlovet! Har nyss ätit en sen frukost och ska nu iväg till gymmet! Sen har jag ingenaning vad jag ska göra resten av dagen men nånting blir de väll hoppas jag. 




,but you will always be close to my heart

Två dagar kvar till helg! Skolan gick väll okej som alla andra dagar,slutade 1 så de var skönt! Sen jag kom hem har jag inte gjort jätte mycket. Har i alla fall rensat bort lite kläder som ska säljas,dock märks det knappt att de är borta nånting men lite mer plats blev de i alla fall! Sen har jag hållt på och testa olika sminkningar,till slut såg jag ut som nån hade slagit mig haha! Imorgon är de den skriftliga delen i svenska och jag hoppas bara gud är med mig haha! 





Need you more than ever

Och då var denna dag nästan slut,typ. Har vart ledig idag eftersom vi har projektdag och dom flesta har inget att göra på skolan så, därför blev de att vi fick va hemma,men de gjorde ju ingenting! Det är så tråkigt att blogga under skoldagarna,för de händer inget gör bara samma saker,därför blir de mindre inlägg. Har i alla fall vart och träna idag sen typ bara tagit de lungt,städa lite i mitt rum som dock aldrig blev klart,som vanligt! Har just druckit upp min smoothie och ska nu fortsätta se på ridiculousness sen sova! 




Home

Har lämnat Stockholm för denna gång. Vet inte när nästa gång vi åker ner blir men dröjer nog inte länge! Vill verkligen dit 17 maj på Size in the park men får se hur de blir med de, de är ju trots allt gratis men inte resan dit! Tyvärr. 





Loved too late

Blev inget mer inlägg igår,orkade helt enkelt inte. Därför tänkte jag berätta lite om igår nu istället. Först for vi förbi let's dance lokalen där dom var och repa,mamma skulle prata med en tjej där och så vidare! Sen for vi in till stan och gick runt och kolla lite sen åt vi en lunch och då kom även Mira och hennes mamma och syrra och satt med oss ett tag! Efter de gick vi väll bara runt tills vi for hem och åt. Efter middagen for vi och hämta upp Mira så for vi till Lidingö en sväng och sen runt stan lite. Efter de for vi hem till oss,åt lite kladdkaka,skatta och hade det trevligt. Sen skjutsa vi hem Mira till hotellet vid 11 igen. Så de blev en riktigt trevlig dag! 
 
Idag for jag och mamma in till stan gick dock inte så länge skulle bara in på några butiker. Så efter jag fått med mig lite saker for vi till Globen och åt och sen hem. Nu sitter jag mest bara och tar de lungt! Åker hem imorgon vilket blir mindre kul,vill verkligen inte alls men skolan väntar med massa prov och massa onödiga saker men blickar bara framåt,de är snart sommarlov! 
 
Lite bilder sen igår, och sakerna jag fick med mig både idag och igår,hitta äntligen lite nya undies också men skippar bilden på dom :-) 
 
 Jacka och Tröja från Mango/ Mascara från YSL/ Bikini underdel H&M/ VS parfym Parelle
 






 



Fredag

Åh solen skiner och jag är uppe ovanligt tidigt på tanken av att jag la mig rätt sent igår! Ska ta och äta frukost nu sen göra mig i ordning sen blir de att åka in till stan!





 

I don't wanna see you with someone else

Bättre sent än aldrig. Har haft en mysig dag idag trots att de var rätt kallt. Gick runt lite i gamla stan,köpte glass på B&J sen gick vi bara runt lite. Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket, bara tagit de lungt. Ska nog ta och fortsätta se på filmen jag nyss slagit på innan jag somnar. Imorgon blir det stan så de blir bra! :-) 







RSS 2.0