Sick..

Rubriken säger allt,asså har it mått så här dåligt på länge.. Har feber ,ont i halsen,skallen ,täppt i näsan osv ork it men knarkar typ halstabletter å Alvedon +drucki typ 20 liter vatten! Ja nu fick ni fin info bloggar när jag knr mig bättre (:


VS ♥


byxorna







inte så snygga men dom är finare irl å grymt sköna ,fanns i fler färger också!











skulle inte tacka nej till de här! å ja jag vet de blir jätte fult med små bilder men de är nå jävla fel så de går it å göra dom större så de får va såhär! men nu hade jag tänk sova godnatt! :-) 



you'r sexy and you know it'

hahahha↑ true.. sitter å ser BigBrother nu vetit vf engentligen jag har börja se de menmen. Skolan gick väll sådär har kännt mig hängig å trött osv hela dan så for hem sissta lektionen för kännde att jag verkligen inte orka.. så jag får se ifall jag far til skolan imorgon för mår fan it bra hoppas jag blir frisk till lovet iaf!! Nä nu ska jag sluta tycka syn om mig själv å titta vidare på de här vi får höras :-)

jazmineeee

har pluggat lite svenska och ätit å nu far jag till jazmine! kraaaaaaam 



so listen

hej på er! har typ nyss ätit elr för ett tag sen.. men for till Mira idag ja vi gjorde typ inget vi gick till konsum en sväng å sen gick vi lite ute sen hem till henne igen åså men vetit vad som händer sen ska se om jag skulle vara med henne nu också elr så ja får vi se vad jag gör bloggar kanske mer sen!


haha snygg bild sen sommarn

Min hals kan ju döööö

Asså har sjuk ont i min hals så jag vetit vad?! Men ska it prata om den nu! For till mira idag vid 4 kanske? Ja så var vi där å gjorde it så mycke men iaf sen då typ vid 7? For vi till mig så åt jag osv typ satt vid datorn åså hade kul! Sen vid 10 kom Nicole och Angelika så satt vi å snacka lite åså men hade tänk sova eller nå nu är as trött! Godnatt :*


giutjlsdköafö

fin rubrik , jag vet! Men tänkte berätta lite om igår. Jag och Mira for till konsum å träffa Albin och Jocke sen då gick vi till Jocke å såg film osv lyckad kväll iaf men ska fixa mig lite sen äta sen skulle jag typ vara med Mira sen vet jag inte riktigt än vad jag ska göra ikv men kan blogga sen hörs! 


ge mig somma för helvete!!!! :*

helghelghelg ♥

skulle ju blogga igår efter pluggandet men var för trött för de så förlåt för de! haha jaja skolan var rätt chill idag vi sluta typ 20 i 12 elr nå för vi hade ingen gympa så jävla skönt, även bra att vi inte hade de för min hals håller på gå sönder känns de som har grymt ont i den! BTW jag å Mira satt kvar på skolan ett bra tag å prata åså sen gick vi in till stan å kolla runt lite sen for jag hem ,duscha å snart ska jag väll äta..   Men ikv blir de att jag och Mira åker till jocke och är med han och albin så vi får se vad vi hittar på:D men ni ska få lite bilder sen veckan :) 








ja de var it så många men nåra iaf :)

the one who read this , is beautiful'

min uppdatering suger , jag vet! men asså skolan tar över mitt liv vi har så sjuk mycke prov , läxor osv.. men jag tänkte blogga mer + lite bilder sen efter jag har pluggat, har engelska prov imorgon å inte ens tittat i boken (yyyy bra frida! jaja ska sluta babbla nu hörs sen :* 




Måndag..

Blogga inget igår men hade it ork! Men var med Mira hela dan typ,for till henne åsså var vi där ett tag sen gick vi ut å vi hamna på MAX! Åt strips sen tryckte vi i oss en glass också haha! Ja sen satt vi där ett tag sen gick vi hem till henne i snöstromen men de var helt okej iaf å kul haha!:D


Bilderna är för snygga för att visas!;)


Never say never!

Mira kom hit ikv vi tog de ba lungt osv men kul vare iaf! Å nu sitter jag å ser never say never <3 å Justin<333 haha nä men vi hörs imorgon ,puss!


<3

Hej! tänkte blogga lite även fast jag igentligen inte har nå att skriva men har inte gjort nå idag iaf typ tagi de lungt:) men mira skulle komma hit snart så ja de blir kul får se om Jazmine också skulle komma men ha en bra kväll :*


Living young and wild and free,

Ja,kan ju börja med att de var jävligt skönt att vara ledig idag så jävla skönt asså! Jag och Mira for in till stan idag å shoppa lite å åt också på sub så de var niceeeeeeee!! Nu ikv var de tänkt att jag skulle vara med mira fast de blev inte men albin kom förbi ett tag ,vi satt mest å snacka å såg lite film åså , han kom även hit igår ifall ni ville veta tänke blogga ju aldrig igår så ja men var som vanligt på skolan osv men ja, hade tänk visa de jag köpte nu så bloggar jag imorgon hörs;* 






bra bild ens..






tror jag är kär!


-

brist på rubriker..

iallafall har jag nyss duschat å de var grymt skönt! får se om jag skulle va med nån ikv annars blir de väll å plugga..Men dagen har varit bra iaf,hade engelska redovisning fast vi gjorde ba i små grupper så de gick ganska bra sen gjorde jag bort A delen på matte provet som jag hade missat å ja.. ehm har it så mycke mer att säga kanske bloggar sen när jag vet vad som händer får se. kram!  



bild från dagen :)

Alla <3 dag!

Min dag har varit otroligt bra! Tror jag inte har skratta såhär mycke på länge hahah Mira gör min dag asså! :D

Iaf, alla <3 dag idag ,gulligt! Hihi men ork it berätta så mycke är grymt trött men har inte gjort så mycke idag, skola sen for jag till Mira å var där ett tag sen for ja hem åt å plugga.. Hoppas ni har haft en bra alla <3 dag idag ,godnatt!


ℒℴѵℯ♡

 



 


o m g .

Hej på er! Jazmine for typ för ett litet tag sen så ska väll ta å göra mig klar inför kvällen/natten? ja men tänkte ba berätta lite om kvällen först! Ja jazmine kom hit vid typ halv 8 elr nå,så åt jag sen såg vi ulrik på melodifestlivalen så grymt duktig ( å snygg ahha ) han gick ju även vidare till globen så de var ju skit bra!! jaja sen när vi hade sett han så gick vi ut åsså gick vi till stan å kolla läget sen gick vi till MAX å åt en glass hihihihi ehm ja,sen var vi ba i stan å rönna oss riktigt kul faktiskt haha sen gick vi till ttt å sen hem å ba chilla så de blev en rolig kväll iaf! :) Godnatt! :* 














hahah?



Do what people say you can't do

Så nu kan jag blogga lite nu när jag har tid , iaf har jag inte gjort mycke under tiden jag inte har bloggat så ja,men iaf så vet jag inte riktigt än vad som händer idag ,vill till stan men jaa jag vetit sen ikv ska ja nog vara med nån men bloggar sen!
XO :*

tar bloggpaus,för mycke i skolan så kmr inte hinna blogga nå hörs sen!:*


Söndag..

Sitter å ser på wallander just nu ,riktigt bra! Ikv for jag till Mira en stund vi hade riktigt kul haha åt glass åsså kolla vi igenom nå sak till imorgon ehm ja :-) har också just druckit varm choklad de satt ju inte fel de heller ;) ifall ni ville veta haha!!
men ska fortsätta se nu hörs imorgon puss!


We livin' like we hit the jackpot

ehmmm min blogg är bra va? nä men har it tid å sitta å blogga hela tiden rätt så drygt ;) men iaf var jag med Mira ikv vi gjorde inte så mycke ,hade tänk göra en sak fast de blev inte.. men vi hade roligt iaf haha imorgon har jag ingenaning vad som händer tror jag skulle va med mira elr nån annan vi får se vad jag gör men godnatt på er;*












åh ork it så jävla snygg♥

'



Du är saknad!<3

Var på begravning idag å de var väll inte speciellt kul kan man säga men de gick bra iaf först var vi i kyrkan då sen gick vi in å fika osv sen for vi hem! Sen dess har jag då inte gjort mycke bara sett tv å ätit. Jazmine skulle nog komma sen ,vi får se hur de blir kanske bloggar sen:)



r.i.p Johan du är saknad redan,för ung för att gå bort!:(<3


RSS 2.0