Weekend

Så var de helg igen! Har vart hemma från skolan torsdag och fredag så min helg kom ju tidigt. Mår iaf lite bättre just nu men känner ändå att förkyldningen inte vill släppa riktigt än tyvärr! Orkar inte ta upp allt från veckan och så eftersom de inte hänt något speciellt. 

En bra sak! I tisdag var jag och träffade en personlig tränare på sensia som ska hjälpa mig med träningen samt ett nytt schema för min rygg, så det känns riktigt bra, då är de bara att hoppas på att jag är pigg på tisdag när vi kör igång! 

Annars så skulle Mira komma hit ikväll, så får vi se vad vi gör men vi hörs senare! 

Från i somras :-) 



Friday selfies




Gud så skönt med fredag! Vi slutade 11.40 idag ist för 15.30 så de var ju verkligen skönt! Efter skolan for jag hem och la mig i soffan där jag somnade och sen har de inte hänt så mycket mer. Mammas moster är här så vi har just ätit  tacos,så gott! Vet inte riktigt än vad jag ska göra men troligtvis blir det att vara med Mira! 

Yeezus

Den blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den, så jävla fin och bra låt! 

!














Jag gillar sånt här















-

Då var jag hemma igen. Kom hem kring 11 igår kväll så gick och la mig nästan precis efter det vilket jag behövde! Idag har jag inte gjort mycket så har somsagt inte så mycket att skriva om förutom att jag gruvar mig inför skolan imorgon, men får hoppas att allt går bra! 
Vi hörs.



I'm patience but I'm not blind

Vad har hänt idag då? For in till stan ett tag, kollade runt och åt och de är väll typ det. Åker hem tidigt imorgon tyvärr, får panik bara av att tänka på skolan och allt skit men det måste göras! Åker nog tillbaka någon gång i februari skulle jag tro och hoppas på, så det blir bra! Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon, godnatt! 




Night

Ska försöka fatta mig kort eftersom jag är ganska trött! For in till stan ganska sent idag men vi gick och åt någon typ av sen lunch sen gick vi till Sturegallerian för att kolla, hitta mycket snyggt som vanligt! Efter det for vi hem. Resten av kvällen har jag inte gjort speciellt mycket så that's all for today! 

Har inga bilder från dagen så det får bli denna! 

:)

Halloj! Tänke ge en liten update om dagen. Började hur som helst med att jag vakna hyfsat tidigt så de var rätt skönt, så åt frukost och fixade mig och sånt i lugn och ro. Efter de for vi och hämta Robin på skolan sen in till stan för att äta, blev friday's gud vad jag har längtat efter mina chicken fingers!! Efter det mötte jag upp Albin så gick vi och satt oss på ett café på NK och snacka på om allt möjlig och sånt, så de var kul att få träffa han! När han hade åkt gick jag runt på NK och kollade, älskar typ att gå runt själv i butiker? IAF jag hitta en hel del men såklart ska jag vilja ha allt som har dom saftigaste summorna! 

Så that's my day hörs imorgon! 








People, meet my Calvin Klein model





18.24

Brist på rubriker här! Iaf idag har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma gick ner till Farsta centrum för att kolla lite sen kom även Stefan och Robin. Vi var inte där speciellt länge så när vi kom hem kom Stefans föräldrar och hälsa på en sväng så har suttit och fika med dom! Och ja de var väll allt. Ska om ett tag ta ett bad och göra ansiktsmask och sånt där så de blir bra! 

 Jacka/Moncler Tröja/Zara Jeans/G-star  /skor scorett  


Repost @allisimpson




The jacket


Jackan kommer från Moncler. Den är mer åt de svarta hållet, ser väldigt marinblå ut på bilderna! 

Kaos

Det var verkligen kaos på stan idag! Dom som hade NKs nyckelkort(typ av medlemskort) hade någon typ av förtur på deras rea så jag tänkte att de inte skulle vara så jätte mycket folk men fan så fel jag hade, tror aldrig det har vart så mycket folk där inne! Jag och mamma gick och trängdes där ett tag iaf. 

Var ute efter en lite varmare jacka och hittade en men börja tveka lite så gick till schuterman för att kolla men då hade dom inte min storlek på den jag ville ha eftersom att dom också hade galen rea. Så det var bara att springa tillbaka till NK för att köpa den första jag hittade! Jag är super nöjd men de sved kan jag säga! 




And we are here

Kom fram i natt vid 1 så jag gick bara och borsta tänderna och tvätta ansiktet och sen somna jag rätt fort! Vaknade rätt sent idag men vi for in till stan jätte snabbt och gick väll på typ 3 butiker sen for vi hem igen för att äta! Imorgon blir de väll förmodligen att gå på stan med mamma och mer än så vet jag inte så får helt enkelt se det då! 

För tillfället ligger jag bara i soffan och ser film vilket jag lär göra hela kvällen. 






I'm on my way Stockholm



Senaste

                       



Vita blusar - MQ/ skor - Scorett/ tjocktröja - H&M/ klänning - H&M

Tänkte att jag kunde passa på att visa mina senaste köp när jag ändå inte har så mycket att skriva! 


Elie Saab

 






Here we go again! Jag har just hittat några av my dream dresses plus den vita byxdressen längst ner från Elie Saab. Jag skulle verkligen vilja bära en av dessa klänningar på balen i 3an eller bara ha den hängandes i garderoben men jag vill inte ens hitta priset på dom. Kanske dax att börja spara ;-) 

2015

De nya året är nu här, how fun? Jag säger samma som Zara Larsson jag ber till allt att de här året blir ett väldigt bra år! Inget blev som tänkt igår förutom att jag var med Mira vilket var väldigt kul iaf! Vi for till stan en sväng lite innan 12 efter de for vi hem. Blev en tidig kväll men de funkade! Idag har jag inte gjort ett piss, Tvn har fått underhålla mig! Hoppas att ni alla hade ett roligt nyår iaf!








  

RSS 2.0