<3

Jag bloggar imorgon ,kmr även mer bilder då! Godnatt


melooooooooon

Hej på er! Min kväll har vari hur bra som helst , Jazmine kom hit vid 7 typ så for vi ganska direkt till LF. Lira lite fotboll och sprang runt å tönta oss haha! Sen typ vid halv 9 kom Albin dit , vi spela lite fotboll sen satt vi ba å prata å sånt sen for vi hem till mig å tog de lungt!  Han for vi halv 1 sen så då satte vi oss å åt lite melon åså men nu hade vi tänkt lägga oss så bloggar jag imorgon puss! 


bilder kmr imorgon går it å ladda upp..

telling someone why you like them is like explaining what water tastes like

Berättar lite snabbt om dagarna jag inte bloggat. Jazmine sov hos mig i torsdags åsså var vi med oliver , såg lite hockey sen for vi ut en sväng sen for han åsså var vi hemma hos mig å bara tog de lungt åså så de var najss! Sen igår for Jazmine vid 12 så jag for till Mira ett tag sen for jag å åt sen på kvällen var jag med Jazmine ,vi for till LF å spela lite fotboll och hade de trevligt där haha:D Idag vid halv 11 for jag å Mira ut å gick sen for vi till LF ett tag sen hem å chilla på så nu ska jag göra mig klar så kommer jazmine och kanske Mira snart så ska vi typ vara med albin å nån senare tror ja så vi hörs pusssssss
















i can't move on

jag lovar att blogga imorgon om idag och igår men är sjuk trött så säger godnatt så bloggar jag imorgon puss! ♥


good girl

lova att blogga igår men glömmde av de haha,men for ju till skolan igår den var gode chill hade tema i en timma sen såg vi på nån teater sen såg vi på nå cheer å när vissa andra tävla i nått sen fick vi sluta :D Jag och Mira for till max å köpte en glass å satt där sen hem till mig å sola! Sen på kvällen for jag och mamma runt å kolla på lite hus eftersom vi funderat på att flytta till hösten och efter de så kom Mira hit vi satt mest vi datorn å sånt! 

Men Mira kommer iaf hit snart så ska vi träna så de blir bra hörs sen puss! 




when I look into your eyes it's over

Min uppdatering suger jag vet men orkar inte blogga så ja. Iaf så har ja blivigt sjuk är förkyld åså å de är verkligen jobbigt ,men ska försöka fara till skolan imorgon sissta dan sen är vi ju lediga så de ska nog funka,+ har vi ju tema vecka så ja! men bloggar nog imorgon elr nått eftersom jag inte gör nå så har inget att skriva vi hörs! 



Angels and Gentlemen



sitter å lyssnar på den här snyggingen nu! sjuk bra! Stanna hemma från skolan idag för har haft sjuk ont i magen i natt så har it sovit nå så orka it skolan. Men nu mår ja bättre iaf,följde till mammas moster som fyller år idag ,grattis till henne! :) ja får se vad jag gör sen vi hörs !

perfect

Har nyss tänat lite vilket var skönt så nu ska jag fixa mig lite och vara duktig och städa mitt rum! Sen om typ en timma kommer Mira så får vi se vad vi gör. hörs!


Justin♥



bäst!<3

I'll be over here, you'll be over there I might shed a tear but I really don't care

Hej! sitter å bara tar de lungt just nu blev en lungt kväll för mig eftersom både Mira och Jazmine är sjuka så ja de var ju synd..Men skolan idag gick bra sen direkt efter vi hade slutat for jag och mamma till Luleå en sväng fick med mig lite kläder jag tänkte visa nuuuu. Men ni får ha en bra kväll puss! 



är man bieber fan så är man,dock sov tröjer!!






















haha fyfan vad den där ser gay ut men den bli fin under ett par byxor:D

Hey,i just met you, and this is crazy

tänkte berätta lite om min valborg ifall ni vill veta! Gjorde inge speciellt på dagen sen vid halv 7 kanske kom Mira så fixa vi oss sen kom Jazmine så for vi in till stan och mötte upp Albin och Jocke. Vi gick till coop sen vidare till hemmakväll och hyrde film sen hem till mig och grilla ett tag men de blåste så jävla mycke så vi gick in å såg på film å hade de riktigt roligt , så sov Mira och Jazmine här! Så de blev verkligen en lyckad kväll enligt mig iaf :D 

Skolan igår var bra,efter vi hade slutat for jag och Mira till stan och kolla skulle hämta nå tröjor jag hade lagt av så köpte ja en bikini också! Sen på kvällen blev de en promenad med Anna vilket var skönt oliver kom å gick med oss ett tag och sen gick vi en sväng till Zacke. 

Och dagen idag ja den var väll okej ,de var innebandy dm vilket jag inte visste haha men vi kolla på lite matcher åså. 






















'tog bilder från jazmines blogg

puss på dej'

Förlåt att jag inte har bloggar har typ inte orkat men ja lovar imorgon så ska ja berätta lite om valborg osv så vi hörs! Godnatt :*


RSS 2.0