On my way home

Sitter i planet påväg hem nu! De gick 20 över 6 så har nästan nyss lyft somsagt. Blev tyvärr inget stan idag pga av att Stefan lyckades låsa in bilnyckeln i bilen så de blev lite stressigt där men vi hann iaf! Men ska ändå ner snart igen så då blir de mer stan,har knappt gått nått har bara blivigt lite snabbt efter jag slutat! 

              Hann med denna iallafall :-) 




i only repeat you

Nu säger jag godnatt! Skönt att vi åker på kvällen så jag få sova!! Blir förmodligen stan imorgon :-)
 
 

you, you're on my mind

Berättar kort om igår. Sista dagen på praktiken var igår, både skönt och tråkigt måste jag säga. Men har lärt känna så snälla mäniskor iallafall och fick ett roligt avslut när Niklas från PH kom och spexa lite haha! Nej men de har vart kul att va där iallafall! Vid halv 8 for vi och åt en jätte god middag på någon restaurang på Djurgården. 
 
Idag vid 2-3 tiden for vi till Djurgården och gick runt där nästan till 5 tiden,de var så himla härligt väder idag,verkligen! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Åker somsagt hem imorgon och nu känner jag ba nej,jag vill inte tillbaka till skolan! Vill ha lov,men behöver bara gå 2 veckor så är det påsklov och min birthday ;-) 
 
från igår
 
från todayy
 

-

Bra dag idag men skriver mer imorgon är så fruktansvärt trött! 




Perfect moment

Då var de fredag och helg imorgon,så himla skönt alltså! Dagen har gått bra. Åt en härlig lunch i solen på friday's uteservering med mamma! Och sluta vid halv 5. 

Hursomhelst ska det bli skönt att ta helg,får se vad som händer i helgen! Inget sådär planerat men hade vart skönt att sitta ute i solen någonstans om nu vädret håller sig såhär bra! Åker hem på söndag och de ska både bli skönt men samtidigt inte!! 




white


Blev dom här igår och jag är så glad! 
(Ursäkta för mina as kassa bilder) 

Kickstart

Var de inte dirket för mig imorse.. Skulle vara duktig och lägga mig tidigt igår så jag skulle vara pigg kl 9 för att åka iväg på en pressfrukost med Alexander! La mig tidigt vakna tidigt, men med världens huvudvärk.. Så tyvärr blev det en dag hemma idag så får jag ladda upp till imorgon istället! 
 
MEN på tv3 play har det börjat ett nytt program med den personliga tränaren/fitnesstränaren Ida Warg! Hon har med sig Sara Montazami, Fanny Lyckman och Petra Tungården, 3 stycken mode bloggare till ett riktigt fint ställe där hon då ska  köra stenhård träning med dom under 2 veckor (tror jag det var). Tycker iallafall ni borde kolla på de. Det kommer ut ett avsnitt varje Onsdag. Har nyss sett dom 2 första och blev riktigt peppad för ännu mer träning. Så när jag kommer hem blir de hårdträning för mig! http://www.tv3play.se/program/kickstart
 
 
 

The little black dress

Nu har jag äntligen "den lilla svarta" så kallade! Har länge velat ha den här modellen. Har kollat på den på Monroe i Sturegallerian ett antal gånger men den kostar något mer än vad denna gjorde, plus satt den här mycket bättre på eftersom den var mindre än dom andra! Jag hitta den iallafall då på h&m för 599kr! Riktigt nöjd! 

Sunshiiine

Gud vad härligt väder de har vart idag! Känner att jag pratar mycket om vädret men så fort solen kommer fram så blir man så jävla glad! 

Dagen har gått ovanligt fort tycker jag! Åt lunch som vanligt vid 12,blev plankstek med mamma! Sen slutade jag då strax innan 5. Sen sprang jag till h&m för att köpa en klänning jag länge velat ha,och prövat ett par jeans som jag fömodligen ska köpa imorgon förhoppningvis! Nu hade jag tänk måla naglarna och sen sova så jag orkar ta mig upp imorgon är sååå trött! 

Så dålig bild men de enda jag hade att bjuda på från todayyy 

Sunday

Hej! Tiden bara rinner iväg,den är redan typ 20 i 3? Kändes som jag vakna nyss. Har iallafall vart duktigt här på morgon och hjälpt mamma med lite städning! Ska snart ta och äta lite sen tror jag vi skulle åka till Stefans föräldrar och hälsa på sen blir de väll bara att ta det lugnt! Men slänger väll kanske in ett inlägg senare! P U S S 




New





Lite nytt,sminkborstarna och den vita tröjan fick jag av mamma! Tröjan hitta jag själv. Känner att jag bara köper tråkiga basic plagg men man kan aldrig få nog av sånt! Sen köpte jag bara ett par svarta jeans så inget speciellt! :-) 


SUN

Äntligen helg! Eller aa de blev ju det igår men. Veckan har gått fort tycker jag men har haft en bra vecka på min praktik dock liiite jobbig att sitta vid datorn i 6 timmar så har typ vart helt slut varje dag jag gått därifrån! Blev även bjuden på en typ afterwork på kontoret med massa kul med dom och bloggare osv, men var helt slut i fredags så blev tyvärr inget menmen!

Vädret har som tur var blivigt bättre,all snö är borta,solen har vart framme! Idag mötte jag upp Albin på stan! Vi gick och satt oss vid vattnet och hade det bra i solen som varade ett tag iallafall sen gick vi mest runt! Trevligt var det hursomhelst! 

Sen har jag också hunnit lämna tillbaka ett par byxor och köpa ett par andra istället, och fått en riktigt fin jacka av pappa och familj i förskotts pressent!! 


Kanske inte bästa bilden men är väldigt nöjd över den! Jackan kommer från Michael kors :-) 

09.56

I made it! Trodde verkligen jag skulle bli sen idag men icke de,hela 10 minuter före var jag haha! Så nu sitter jag bara och chilla lite innan jag börjar!  

Skrev inget igår men de var rätt lugnt på praktiken gjorde inte speciellt mycket så efter 5 när jag hade slutat hann jag förbi NK en snabbis bara för att kika lite,och  även köpa ett nytt puder! Mitt andra var fööör ljust blev as blek men de är väll kanske bara inse att jag är väldigt vit jag skulle döda för sol seriöst!  Efter jag slutat blir de iallafall en sväng på stan har som inte hunnit kolla speciellt noga på allt de har bara blivigt lite hastigt. 

Köpte detta iaf. Aldrig haft detta märke förut men verkade bra iaf! 


g o d n a t t




Finest

Guud vad trött jag är!! Sitter och vräker i mig kakor just nu för jag är sååå hungrig !! Kanske inte bästa mellanmålet men så fick de bli. Hursomhelst, första dagen på praktiken idag! De gick riktigt bra. Under dagen har jag suttit vid datorn och läst hur många bloggar som helst eftersom finest har haft galan " Finest awards " så skulle jag då kolla hur många av gästerna som skrivigt om kvällen osv. Så de är de jag har suttit och gjort hela dagen! Under lunchen gick jag och åt med mamma och hann även in på nån affär. 

Börja 10 och slutade 5 så nu ska jag fan inte röra mig även fast jag typ hade velat träna eller nått? Nu ska jag fortsätta mitt ätande tills maten är klar! 
Puss
   Fick även en goodiebag från galan,tack! 

Måndag

Godmorgon! Nyss vaknat och såg att jag nog råkat ta med mig Norrland hit haha! Nä skämt åsido men de snöar.. Så jag får hoppas att de blir bättre väder under dagen iallafall! Ska iallafall börja fixa mig och äta frukost nu. Slänger väll kanske in ett inlägg när jag slutat idag vet inte tider och sånt än men men. Ha en bra dag! 


Wazz up? 

Tänkte slänga in ett sista inlägg för dagen! Var som sagt in till stan idag med mamma. Vi gick nästan dirket och åt på ett café i gallerian, som var riktigt gott! Sen gick vi för de mesta bara runt och kolla i butiker. Har hittat så mycket jag vill ha, rätt ovanligt? nej. Men blir nog lite mer shopping senare de är ju trots allt bara andra dagen im here lixom. Sen fyller jag ju faktiskt år om liiite mindre än en månad!:-)) 
Nu blir de att lägga sig så jag är utvilad tills imorgon!! 
            

SOL

Gud så härligt med sol! Dock blåser de rätt mycket menmen. Sitt iallafall och äter frukost nu sen ska jag ta och börja göra mig i ordning för stan! 


Stockholm

Hallå där! Länge sen jag skrev faktiskt. Är iallafall i Stockholm nu,kom hit igår kväll. Ska ju som sagt praktisera på Finest och börjar då på måndag! Kommer bli riktigt roligt hoppas jag. Är taggad på att få lära mig nya saker och där med utvecklas och kanske få lite hjälp på traven med vad jag vill göra efter jag gått ut skolan. 

Är i ett sånt där stadie där man inte har någon koll på nånting. Vad du vill göra,vad du vill bli när du gått ut skolan, vilka val du ska välja. Och så vidare!! Därför hoppas jag att detta hjälper mig lite eftersom jag ska vara här i 2 veckor och praktisera, få känna på lite vardags liv här. 

Dom stunderna jag och Mira till exempel är här blir de ju som bara att sova till 11 äta sen frukost,springa runt på stan till kl 7 typ sen hem. De är ingenting dåligt med de men tror jag måste få se "verkligheten" här också så att säga, med lite rutiner och så. 

Nog om det! Idag blev de en lite snabb sväng till stan. For in vid 2 så de blev lite sent men ville egentligen dit mest för att butiken River Island har öppnat i gallerian. Vilken härlig butik alltså,lite udda men ändå riktigt cool! Fet musik hade dom också som spelades av en DJ. Fick hursomhelst med mig en svart lång klänning typ "beach" klänning! Så är riktigt nöjd. Nu ska jag tvätta bort sminket och sova godnatt!! Cred för er som orkade läsa allt detta :-) 

 


RSS 2.0