Stockholm

Här står det tomt som vanligt, men som sagt jag bloggar när jag känner för det och har tid över. Ska försöka göra detta kortfattat. I måndags for jag Mira och mamma till Stockholm och är här till på söndag, Mira åker dessvärre hem imorgon (fredag) men de har vart kul att hon kunde va här mesta delen av veckan i alla fall. 
 
Vi har hunnit vara på naturhistoriska museét och sen mestadels bara sprungit runt på stan. Idag for vi in till stan vid 12 sen hann vi gå ett tag sen gick vi till café sirap och åt lunch och sen har vi bara gått runt i stan. Vet inte vad som händer imorgon eftersom Miras plan går vid 3 så vi får helt enkelt se då. 
 
Lite blandade bilder från dagarna än så länge. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

weekend

Finally! Den här veckan har typ vart hemsk, inte skolan eller så utan det har bara jävlats för mig hela veckan känns det som. Det finns nog ingen människa som stressar så mycket som jag, väntar bara på att jag typ ska få en hjärtingfarkt eller nått, gud jag måste lugna mig haha! I övrigt har den vart bra i alla fall! 
 
Under tiden jag inte har bloggat så har jag vart i skolan, vart på stan ett antal gånger, övningkört, vart på klassfest, middag hos pappa och hängt med Mira, och det är väll vad jag har gjort vad jag kommer ihåg. 
 
Vad händer idag då? Tanken var väll att jag skulle hänga med Hanna och dom till någon fest men då ska jag tydligen vakna upp med fruktansvärt ont i huvet och typ må piss bara för det. Så istället ska jag till pappa och käka middag och det är väll de jag har planerat än så länge, ska väll ta det lugnt och se om min huvudvärk tänker gå över. 
 
bilder kommer upp senare! 
 
 
 
 

RSS 2.0