psg

Har inte mycke att skriva eftersom jag inte har gjort ett piss idag förutom att typ sovi och sett på film.. ville se psg paraden men orka inte menmen,får se om de blir å kolla på nå fotboll imorgon annars vetja inte vad jag ska göra,vi hörs! godnatt(:

pööööösss

har varit med Mira ikväll , vi gjorde väll inte så mycke förutom att hoppa ut genom förnster osv! Hon åker ju utomlands imorgon en vecka... åå kommer sakna henne! puss och godnatt!

juste

har ju köpt de här skalet också,lyckades få färg på de av min rosa tröja som hade färga av sej men har lyckas få bort de mesta iaf så de var ju tur!

life is great

Hejsan! har inte bloggat något under tiden jag har varit i stokholm för min blogg app har inte funkat.. MEN har haft de skit bra där! Kom dit på söndag morgon så då for vi in till stan så mötte jag upp albin så jag gick runt med han på stan och åt osv. sen på kvällen for vi till grönan vilket var skit kul också , vi åkte lite karuseller då å slösa pengar på sånna här chokladspela vetit vad man kallar de? ja men hade de jätte kul hela kvällen! Sen på lördag for ja också in till stan och gick med albin,var riktigt kul förutom att vädret var mindre bra,har aldrig sett så mycke regn?.. men annars var de toppen! sen vi 5 tror ja skulle han hem så jag gick och fika med mamma osv. Söndagen gick jag å mamma en sissta sväng på stan bara ett litet tag sen börja vi åka hem vid 3 tror ja. Så de är vad jag har gjort där,idag ska ja nog vara med Mira lite senare så de blir ju bra bloggar sen! 

tänkte ni kunde få se vad jag har köpt å lite andra bilder! 





intressant?







                                              ginatricot 


                                                    monki


                                                      JC


                                                   zara



                                                       topshop

 


                                              urban outfitters

                                                        aldo


                                                           bikbok


                                         topshop

sen hade ja sån tur att på en parelle butik beställde dom såna här från VS som man fick köpa så de var ju klart attjag var tvungen göra de!  :D 


Midsommar!

Känns verkligen inte som att de var midsommar idag men jaja. Kan berätta lite snabbt om igår! Mira kom iaf hit så gjorde vi smoothie och hade ansiksmask å ba satt å prata å så så de var riktigt mysigt!:) sen idag då var ja å anna ute å gick sen vid 5 tror ja kom Nicole å hennes familj å åt sen spela vi kubb åså! Sen har jag varit med anna ikv hon fyller ju år också så grattis till henne! :) imorgon far jag till stockholm å jag längtar som fan! Fast ska va med Mira på dan sen på kvällen far vi så jag bloggar imorgon puss!:*


WALKING ON A DREAM

Hej på er! Har inte gjort mycke idag bara hunni vari ute å gått med anna,börja även regna så de var ju mindre kul annars var de skönt! Sen ikv vet jag inte vad som händer kanske är med Mira ifall hon kan ,sååå får väll hoppas på de bloggar senare. 



saknar mina bejbisar!:*

everything is gonna be alright

Har inte gjort mycke idag,var ute och gick imorse,de är så jävla skönt å gå på morgonen! Sen skulle mamma klippa sig vid 4 så följde henne medans gick jag en sväng på stan. Fick med mig två linnen ett vanligt svart basic och ett annat sött. Men hade tänkt bätta ner mig nu å se nån film så hörs vi imorgon! kysss



de vill inte funka för mig och ladda upp bilder så kanske kommer imorogn ist



Believe!

Jogga,sola vari med Mira. De har varit min dag orkar inte skriva nå mycke så de får räcka så. bjuder på en söt bild på oss från ikv! :)


Regn...

Jahapp då börja de regna igen,har ju vari skit fint väder på dan!! Jaja ska väll inte klaga! Iaf idag har ja vari duktig å klippt gräset sen har ja sola nu när man kan så måste man ju passa på. Sen ikv har ja vari med min fina vän Mira ,vi for till LF och satt där å snacka ,skratta å skämde ut oss annars så var de roligt! For sen till ttt sen börja de ju regna så vi drog hem till mig. Men tänkte sova nu bloggar imorgon!


Sommarlov!!!<3

Har egentligen inte så mycke att skriva,bara att vi har fått sommarlov i tisdags vilket är helt underbart! Sen har ja ba vari med mina vänner under dagarna ja inte har bloggat! Kom hem från albin för ett tag sen iaf,såg film åså :) men ska försöka blogga så bra jag kan under sommaren! Godnatt :-)


'

Är sjuk trött å har it haft tid att blogga så skriver om examen osv imorgon ,puss!


klassens dag!

Ligger och ser film nu som jag hade tänkt somna till. Tänkte bara berätta om dagen först! Vi börja halv 10 så for vi till Irja med klassen å hade tävlingar och såg på film,blev ganska lyckat iaf! Sen for vi å åt pizza dock inte jag Mira och Anna men ja! Vi fick sluta efter de så då for jag och Mira hem till henne och åt å ba chilla på :) Sen kl 4 for ja till frissan och färga håret,blev jävligt nöjd! Fick även nå hårinpackning och sånt av dom!:D Sen har ja varit med Mira hela kvällen!:) brännbolls turnering imorgon hela dan får väll se hur de går ,blir säkert bra,sen examen på kvällen,kan it bli bättre. Godnatt:*


swaggy`

Ikväll kom Mira och Jazmine hit , vi har bara tagi de lungt åså men de kan behövas de också. Jazmine sover här ikväll,vi har äti lite melon å jordgubbar vilket var grymt gott! Men nu hade vi tänk somna till en film , börjar halv 10 imorgon,vi har klassens dag så vi skulle typ vara till Irja våran fröken å äta pizza å kanske dra till räkan om de är fint väder så de blir säkert kul! Godnatt! :* 




if you will, you can

Går kvällen blev riktigt bra,jag och Jazmine for till stan å köpte lite godis å sånt sen for vi till LF ett tag å satt där å hade trevligt! Sen for vi föbi stan igen å satt å kolla på cruisingen ett tag sen for vi hem och såg film å mös på. Sen i morse vakna vi kring halv 1 så kom Mira också hit ,vi gjorde inte så mycke åt frukost , dunka musik å sånt! Dom kommer kanske hit ikväll och sover eftersom de är sissta dan innan jazmine far till LA så ja .. kommer sakna henne skit mycke! Men nu ska ja gå å duscha så kanske ja bloggar senare,hörs! 




Kom just hem till mig,Jazmine ska sova här så de blir najjs! Så nu ska vi fara till ttt å köpa nått sen får vi se vad vi gör,hörs! 




Far till Jazmine nu!


All around the world,people want to be loved

Vakna kring 12 så åt ja frukost sen for ja ut å gick en bra bit ,riktigt skönt! Så nu ska ja äta så får ja se vad som händer sen !


Sissta fucking "normala" skol dagen!

Är så jävla glad nu så de går it å förklara!! Idag var sista dan i skolan för på måndag har vi klassens dag,sen på tisdag har vi brännboll hela dan sen examen på kvällen! Okej kan berätta om idag också kanske? Skolan var iaf helt okej! Vi fick sluta vi 12 så då gick jag Mira och Anna till stan ,kolla runt i affärerna åsså kolla vi på dom som tog studenten! Sen vid halv 3 for jag till shi för ansiksbehandling , så jävla skönt å bra huden blev! Fick med mig ett par jeans å en kräm hem också.

Ikväll kom Jazmine hit ,vi gick ut ganska snabbt så for vi till LF å hade kul sen vidare till oliver som nyss kommit hem från NY och han har varit så snäll å köpt parfymer åt mig å Mira! Så jävla snällt!! Men nu hade ja tänk sova bloggar imorgon puss!


young forever-

Hej på er! Idag var ju alla lediga från skolan så var ju somsagt hemma får se ifall jag orkar fara imorgon beror på hur jag mår.. Har egentligen inte så mycke att skriva ,Mira kom hit en sväng ikväll vi satt mest å prata om de mesta sen har jag typ inget gjort nå. Igår sålde vi 2 av våra kattungar igår vilket inte var speciellt kul ,hade lätt kunna behålla dom , dom är så jävla söta!! Vi har en katt kvar som vi ska ha under typ en månad medans Jazmine är i LA sen ska hon få den så de blir ju bra :) Ja får se om jag bloggar imorgon puss! 


seriöst de där var typ förr förra helgen ,vart tog de fina vädret vägen ?!

bieber!

Är fortfarande sjuk så stanna hemma idag,så har inte mycke att skriva! 

Dom senaste låtarn från justin! fan va jag älskar den människan!!

all around the world kommer ut på iTunes imorgon så köp den å gör så den ligger 1:a !








Elååååå

Kom på att jag faktiskt hade en blogg också! Men de har varit sjuk mycke i skolan å i övrigt för mig så har faktiskt inte haft tid! Men ska försöka bättre mig ! Igår iaf efter skolan for jag å anna ner till stan där vi gick runt och kolla fika och köpte en grå "oversize" t-shirt som blir snygg att knyta till sommarn! Ja sen kom Jazmine så gick vi ba runt! På kvällen kom Jazmine hit så for vi ut ,for till LF där vi satt å åt lite jordgubbar och sånt sen hade vi ba allmänt kul där! Idag har jag inte gjort nå!! Har ju blivigt förkyld IGEN.. känns som jag år de ganska ofta ? Så får se ifall ja far till skolan på måndag. Typ 9 dar till examen !!!!!! Omg va jag längtar!<3 nu ska ja se film så vi hörs puss!!


RSS 2.0