Biebeeer

Asså shit vilka dagar detta har varit,min app ville inte funka så ber om ursäkt! Iaf dagarna i Stockholm har varit helt otroliga jag har inga ord! Först och främst då att få vara där med mina bästa tjejer och sen fått se Justin bieber! Jag har inte fattat de och kommer nog dröja ett bra tag tills jag gör de!! Konserten var helt jävla magisk och ja jag har inga ord så ja. Sen har vi hängt utanför hotellet med alla andra beliebers osv vilket har varit as coolt typ,sprungit runt på stan,träffa lite famous people haha,och massa mer men jag bloggar från mobilen eftersom mitt internet är cp så när de är fixat ska jag försöka ladda upp bilder och videosar! 

Soool

Vi har vaknat för ett tag sen och solen skiner och vi ska snart äta frukost sen beger vi oss till stan för shopping och massa kul!


Omagaaad

Nu har vi kommit oss till Stockholm eller typ för 2 timmar sen. Vi har redan hunnit äta från donken för vi hade inte ätit middag men man får faktiskt passa på när man ändå är här! Imorgon blir de stan hela dagen,kommer bli galen shopping så taggad,shit är helt excited men vi ska fan se Justin bieber om 2 dagar de är fan sjukt!! Så ska försöka hålla er uppdaterade så gått som de går så hörs vi!


'

Denna dag har varit rätt så mycket bättre än igår iaf,fick veta vad jag fick i betyg på muntliga engelska nationella provet och nån svenska novell jag gjort och blev väldigt glad över dom så de var bra! Sen efter skolan gick jag och åt med mamma sen färga jag håret och blev nöjd över de,blev lite mörkare,dock vare bara en färgbomb hon satte i så de kommer fara bort efter några tvättar. Imorgon är de fredag och vi far till Stockholm fyfan va skönt att få fara här ifrån ett tag, behövs verkligen! Nu säger jag godnatt :)


I don't wanna lose you now

Åh herregud så skönt att den här dagen är slut! Har verkligen typ varit värsta på länge,eller så hemskt har den inte varit men iaf på skolan,haft sista nationella provet i so vilket känns väldigt skönt att de är klart ,typ mitt värsta ämne..annars har väll dagen varit ganska okej,redan torsdag imorgon,börjar halv 11 så ska hinna in till gallerian och boka en tid hos frissan innan fredag då vi far till Stockholm! Men bloggar nog imorgon godnatt!


Birthday!

Dagen har varit super bra! Släkten har varit här,Mira och Jazmine kom,fått presenter eller ja pengar och blommor men de var de jag ville ha så jag är super nöjd av att ha fått de! Sen har vi käkat pizza och tårta och bara haft de bra! Imorgon är de skola vilken jag inte känner mig sådär jätte taggad för men finns inte så mycket att göra åt! De går inte att lägga ut bilder genom blogg appen,vet ej varför men kanske kommer upp senare! Godnatt!:)


Sweet 16!

De har gått väldigt länge nu sen sist jag bloggade men de har varit sååå mycket under sista tiden sen är mitt internet fuckat så jag orkar inte blogga då.

Hursomhelst så fyller jag faktiskt år idag,yeey!! Nä men så de blir väll att de kommer hit folk och så,fick tårta här på morgon och så. Sen är de ju bara 1 jävla vecka kvar till vi åker till Stockholm och 8 dar tills vi ska få se Justin,de är fan sjukt! Men jag ska försöka blogga senare,puss!


RSS 2.0