Valborg

Hallå på er! Kom hem för ett tag sen,vi var ute och körde lite och kolla runt ifall vi skulle hitta nån brasa och sånt,dock hitta vi ingen för vi va lite sent ute men hade ändå inte orkat kolla på någon,förstår inte grejen med Valborg? I alla fall under dagen var vi bara lite snabbt i Farsta centrum och kolla lite + en fika. Vakna så sent så hann inte göra speciellt mycket. Men fick i alla fall med mig en tröja som jag är nöjd över! Köpte även Believe movie igår (!!!!) så har hunnit se den också,herregud människan är en ängel! Ja jag pratar om justin! Nu ska jag nog ta och sova eller i alla fall lägga mig är sååå trött! P u s s







&

Äntligen är vi framme i Stockholm! Kom fram kring halv 5 på morgonen så var lagomt trött. Har nyss ätit frukost och sitter nu och ser på Djävulen bär Prada,älskar den filmen alltså! Hur som helst,har igenaning vad vi ska göra idag men nånting ska jag väll hitta på! 







Behind every successful person there's a lot of unsuccessful years

Imorgon är det lov, eller ja kind of! Jag och de här med lov hör rätt bra ihop,är så glad! Men först ska de göras ett skriftligt engelska nationella prov,usch! Men får hoppas på det bästa. Enligt mig är det inte hela världen om man kuggar jag mena livet går vidare och du lär få ett jobb hur som helst haha! I alla fall efter skolan blir de väll att packa de sista innan jag åker till Stockholm! Vi far nästan direkt efter skolan. Ska bli så himla skönt att åka bort ett tag! 






Kérastase

Igår var jag och mamma på en liten mingelkväll på Paus frisör salong. Fick inbjudan av min frisör när jag var där sist och fixa mitt hår! Tanken var att en tjej från märket Kérastase skulle komma och prata om deras produkter men hon var tyvärr sjuk så då tog Karin min frisör över! Vi kom dit i alla fall vid halv 7 och de bjöds på bubbel och lite små plock som var väldigt gott! Dom berättade hur som helst om deras produkter hur de grundades och om alla olika varianter som finns och mycket annat. Lärde mig otroligt mycket och ska snart dit och shoppa lite nytt för mitt hår. Själv älskar jag Kérastases produkter så de blir riktigt bra! Fick även en liten goodiebag med lite tester och lite annat. Himla gulligt. 







22/4 2014

Exakt ett år sedan Justin kom till sverige och jag, Mira och Jazmine var på plats! Kan inte fatta att de har gått ett helt år sen jag fick se min one and only man lixom, fyfan den dagen lär aldrig bli glömd! Har aldrig vart så lycklig och ledsen på samma gång. Hur kan man lixom missa han när han kommer ut från hotellet? Nä istället springer vi runt på stan.. Jaja de kommer en dag då jag också kommer att få träffa han och är så jävla glad och tacksam att jag har fått gå på hans första Sverige konsert. 
 
 
 
 
 
 
 
 
har massa fler bilder jag hade tänk lägga upp men mitt internet laggar sönder så det får duga så! :-) 
 
 
 

Just let me take you away

Hallå! Gud vilken härlig dag de har vart idag,och fortfarande är. Jag och mamma har vart och handla lite nödvändiga saker,släppt in Veronicas katt eftersom hon är bortrest och sen har vi vart ute och grillat och haft de bra i solen!
Har även fixat i min garderob,där jag har massa saker så nu är de väldigt bortplockat och fint! Vet inte vad som händer ikväll,kanske blir att vara med Mira ifall hon skulle hinna. Hade verkligen velat passa på att va ute nu när de är så fint väder även på kvällen! 






17

Hej på er! Igår fyllde jag som sagt år. Ett år kvar till 18,kan inte riktigt fatta de! Hade hur som helst en bra födelsedag. Fick pengar, blommor,en parfym och en lite söt högtalare till mobilen! Så jag är rätt nöjd faktiskt. Har nästan sluta önska mig saker,pengar är nog det bästa så får man välja själv vad man vill ha! Idag har jag tränat en stund sen tagit de lungt. Här på eftermiddagen kom min faster på besök också som for ganska nyss. 
Har fått nå utslag överallt som kliar nå så fruktansvärt som jag ska och kolla imorgon, sen efter de ska jag på ansiktsbehandling samt fixa mina ögonbryn som håller på att spåra ut totalt eftersom jag har sparat ut dom så de ska gå att forma dom,så de blir skönt! Senare blir de att va med min bror Mira så får vi se vad vi hittar på! 





påsklov!

Nu är de äntligen lov,tror aldrig de har vart så skönt att få lov,sista veckan var ett helvete i skolan så de var väldigt skönt att få lov! 

For och träna idag och skönt var det! Sen har jag hjälpt mamma med lite städning och haft besök av hennes moster. Blev i alla fall en lugn kväll med lite tv tittande. Imorgon blir de nog en promenad,åka till pappa och fixa tårta till mig tills på måndag :-) 




Soon

Bara några dagar kvar till lov nu!! Jag är så glad att den här dagen är över så ni fattar inte! Efter skolan for jag i alla fall och träna vilket var skönt eftersom jag inte tränat på ett tag när jag var i Stockholm och så. Imorgon tror jag inte de blir så lång dag på skolan så efter de ska jag nog och träna sen göra klart lite saker som måste in innan lovet! Nu blir det sova! Natti 




must have

  Alexander Wang
 
   Chanel
   Christian Louboutin
    Tory Burch
    Isabel marant 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Dagen blev inte som jag hade tänk men men, så blir det ibland. Har vart förbi morfar med mamma ett tag idag sen inte så mycket mer. Mammas moster har nyss kommit så ska gå och vara trevlig med dom! 
 
Köpte hursomhelst denna tidning igår, fanns mycket smått och gått i den så ska sätta mig ner och läsa den sen! 
 
 
 
 

:)

Fredag imorgon så skönt! Har vart ledig idag somsagt vilket har vart skönt! Har städat lite i mitt rum,blev dock aldrig klar för solen var framme och var tvungen gå ut. Så satt ute ett tag för att försöka sola,men så mycket tog ju inte solen men de var härligt med lite värme iallafall! 

Blommade fint på Djurgården! 

1 April

Första April idag, alltså endast 2 veckor kvar till jag fyller år! Och lov nästa fredag, thank god! 
 
Skolan gick väldigt snabbt idag vi sluta vid 12 kanske iallafall vissa. Imorgon börjar jag 11.55 och har endast matte eftersom jag plus några till har missat lite eftersom vi har haft praktik. Torsdag är jag ledig hela dagen eftersom vi tydligen inte behövde ha några lektioner eftersom resten av klassen fortfarande har sin praktik. Dessvärre måste jag ha två stycken 'testprov' eller vad man ska kalla de inför engelska nationella. Har dock bara dom men måste gå till 14.20 (tror jag det var) istället för att sluta kl 1 som vanligt. Är så less på hur dom lägger upp våra scheman ibland.. 
 
Hursomhelt efter skolan var jag med Mira! Vi åt lite och snacka på som vanligt. Sen efter middagen for jag och mamma på en liten biltur till phb bara för att. Älskar att åka bil på kvällen, fråga ej varför haha! 
 
 
 

RSS 2.0