Morning

Har just ätit frukost och ska ta och börja göra mig i ordning för att åka in till stan. Igår for jag och Mira som sagt in till stan och såg psg paraden. Sen gick vi runt i stan ett tag, sen cykla vi vidare till min brors match! När brorsan hade gjort de vinnande målet cykla vi hem för kvällen,de var så jäkla kallt alltså! Hoppas på att den riktiga sommarvärmen kommer snart!! 

  



#Friday

Har just ätit en väldigt god middag hos pappa som jag hjälpt till med,så sitter med matkoma typ, är sjukt mätt och gott var de! Idag tog jag mamma och Robin en promenad runt på djupviken åsså stanna vi till vid räkstigen ett tag. Sen for vi förbi Stefan på marknaden sen vidare till Nolia för att se min yngsta bror spela. Vann gjorde dom också! 

Snart kommer mamma och hämtar mig så ska jag skynda och fixa till mig eftersom jag forfarande går runt i träningskläder och sen far jag och Mira till stan och ser psg paraden och sen in till stan. Kl 22 blir de att se min äldre bror spela också! 








I'll still be your soldier

Hallå! Kom nyss hem från pappa där jag har vart ett tag ikväll,trevligt! Idag har jag suttit ute i solen som var lite från och till men den var framme i alla fall. Sen har mammas moster vart här så har suttit och prata med henne också! Ska försöka göra en hyfsat tidig kväll ikväll eller ja tidigare än igår i alla fall,känner att jag verkligen behöver sova ordentligt är så galet trött! 

Imorgon då? Vet inte vad som händer, kanske tar en promenad, beror på hur vädret är och på hur jag känner för det imorgon men hade vart skönt! 

Bästa kissen  

24/6

Tisdag idag och det har inte hänt mycket här inte. Följde med mamma Stefan och Robin till phb för att kolla runt och lite karusellåkande för Robin och sånt. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, ätit lite gott och sett på tv! Hoppas på bra väder imorgon så man kan få sola lite eller åtminstone vara ute! 







Inköp från Stockholms resan

                                 Pinkroom
                               Pinkroom/ H&M
 
                                  H&M/Zara 

                                     Zara 

Fattas en tröja som jag köpte på bubbleroom men får lägga ut den senare! 

The night is young and my heart is yours

Har inte bloggat på ett tag,har inte haft ork att göra de! Hur som helst, onsdagen efter examen for jag och mamma och fika hos farmor sen for vi och såg på studenterna. På kvällen bröt min förkyldning ut totalt så blev att stanna hemma och vila. Torsdag for jag och mamma till Stockholm, körde dit så vi var framme på fredag morgon. Först på söndag gick jag ut p.g.a min förkyldning och feber. Vi gick dock bara ner till centrum och fika och kolla lite sen orkade jag inget mer. Vi har inte gjort så mycket under tiden vi vart där. Var i Skärholmen 2 dagar och snabb kolla i stan + några inköp, kollat vid summerburst och sen under tisdagen mötte jag upp Albin för en lunch och så, vilket var trevligt! Som sagt, vi eller jag gjorde inte så mycket mer så de blev en lugn resa denna gång, ska nog ner senare i sommar också förhoppningsvis! Lite bilder,inga speciella alls men bättre än inga alls. 









More pics

 
 
 
 






fun

Tänkte berätta lite om vad som hänt när jag inte har bloggat också men tyckte det skulle få ett eget inlägg. Nu har jag väll säkert glömt saker jag gjort men höjpunkten måste jag väll ändå säga var brännbollsyran i Umeå för två veckor sen! Shit vad kul det var!! Jag for somsagt dit med Mira och hennes mamma, vi fick låna hennes morfars lägenhet som han har där för att bo i. Så vi kom dit på fredag eftermiddag, åt en snabb middag på donken och sen for vi hem för att fixa oss inför kvällen. Vid halv 9 skjutsade hennes mamma dit oss och sen var det bara att hämta banden. De var sjukt bra artister, vi började se Tove Lo som jag inte hade en aning om vem hon var innan, endast hört typ 2 låtar, men hon var riktigt bra! Sen var det Daniel Adams-Ray som stod på tur, han var också rätt bra men ingen jag lyssnar på sådär men riktig härlig kille med bra låtar. Kl 23.15 var det dags för Rebecca&Fiona, SOM JAG VÄNTAT! Gud, har så länge velat se dom för dom är så otroligt jävla bra och skit coola tjejer. Dom var helt gal1 grymma, tror inte vi stod still en minut när dom spelade. Nej men så dom är jag riktigt glad att jag fick se! Sist men inte minst så skulle ju Martin Garrix spela, oh god vilken kille! Det var helt cray, så sjukt bra (och snygg) haha! 
 
På lördagen for vi till stan och gick runt och åt även en god lunch på nått ställe jag inte minns namnet på. Sen for vi hem och vila lite inför kvällen. Vid halv 10 ungefär var vi där eftersom vi inte orkade se dom första artisterna. Innan vi gick in skulle vi leta en toa eftersom det inte finns på världskartan att jag går in på en bajamaja seriöst det äckligaste som finns! Iaf vi gick runt typ hur länge som helst och leta en toa, slösa pengar på en automat som inte ens fungera.. men till sist hitta vi ett hotell som vi fick låna toan på! De där var inte ens intressat att veta men nu fick ni det iaf. Vi såg halva Movits, sen Broiler några dj:s från Norge, hade ingenaning om vilka det var men sen var det Dada life som spela och det var väll dom vi ville se och det var det värt riktigt bra var dom!! 
 
Congrats till dig som fortfarande läser! 
 
Sen har jag och Mira kollat på balen, alla var verkligen jätte fina! Vi har också cyklat/gått runt lite överallt, gått på stan och haft en liten picknick på bryggorna! Alltid lika kul när det blir sommar när man kan va ute på kvällen utan att det blir kallt eller mörk! 
 
 
Resten av bildera från allt får ni imorgon eller nått det vill inte fungera. 

All done

NU kan jag pusta ut på riktigt, allting är klart. Lämnat in alla böcker, lämnat igen böcker till bibblan och skåpet är tomt. Ni förstår inte vilken lättnad det här är för mig! Året har gått otroligt fort, eller fortare än jag trodde i alla fall men det har vart ett väldigt tufft år och mycket blandade känslor. Ny skola, nya lärare, ny klass och nya ämnen. Men jag har tagit mig igenom det, jag trodde verkligen inte det men man ska fan inte ge upp bara för att de känns tungt, det har jag lärt mig för det ordnar sig alltid i slutändan. 
 
Imorgon är det sommarlov,dagen jag aldrig trodde skulle komma. Vi ska i alla fall bara samlas kl 10 och lyssna på någon som ska prata, ingenaning om vem. Sen bara en fika med klassen och sen är de över så att säga. Efter det ska väll jag och Mira gå och se på båtracet som 9orna har och efter det har jag ingenaning än vad det blir. Har tyvärr inga planer på hur kvällen kommer att se ut än men hoppas på det bästa! För jag tänker inte sitta inne på en examens kväll som jag väntat på sen första skoldagen! 
 
                                            
                                                   Bild från grekland
 
 

Time's up

Det har varit lite dåligt på bloggfrånten här ett tag men har verkligen inte vart på humör överhuvudtaget på att blogga.  Tänkte blogga mer om vad som hänt under tiden senare nån dag men just nu måste jag göra klart lite saker + fixa mitt rum och sånt så bloggar mer när jag har mer tid! BTW de är examen om en dag eller alltså på tisdag de är helt galet! 




New in


2 spontan reaköp på bikbok, 150kr för båda så vad ska man säga. Tröjan ser svart randig ut men är egentligen marinblå randig! 

RSS 2.0