asså ååh..

Var somsagt med Angelika å Nicole igår kvl , vi gick till cubus å kolla då men de fanns inte så mycke jag ville ha men fick med mig en vanlig svart kofta hem iaf;)

Men ikv så äre ju tjejkväll ska gå med Nicole Angelika å Mira :) vi far väll dit runt halv 8 tror ja men ni ska få lite bilder sen jag å mira var i sthlm och bilder från nån dag sen:)




bjuder


finis<3












såg kissies också , hon med jeansjacka å blont hår e hon;)↑




maaaaaaaaaat


grönan!<3


Hos stefans mamma


































så! vi tog nåra  bilder också påväg hem från sthlm men ni får dom sen :)

ciao;*

varje gång är som den första gången jag såg dej , men de är över nu ..

Asså fan  , känner att jag inte är så bra på att blogga men har ba int lust nu när de e lov å så , men igår så var jag iaf med Mira Jazmine och Angelika! Vi gick ut å så prata vi om typ allt åsså gick vi till LF sen efter ett tag for mira hem så då gick vi hem mot mig sen for jazmine å angelika men kul vare iaf  , har vari å slinga håret idag blev riktigt nöjd faktiskt! Men ska snart fara in till stan med Angelika å Nicole de var nå rea på Cubus så ja vi slulle dit sen får vi ser vad vi gör. Känns bara som om allt är piss just nu men jaja ha de bäst , ;* ni får bilder kanske sen ikv , elr imorgon :)

hemma...

Kom hem i morse typ vid 5-6 ? La mig å sov då jag kom hem å vakna halv 3 kul att man typ sover bort hela dan. Sen på kvl kom mira vi for ut å cykla åsså for vi till kullarna å var där haha, kul vare iaf :D

Berättar mer om sen vi var i sthlm imorgon åsså får ni bilder då också.



Pusssssssssssss på dej¨;*




:/

Ska typ gå å lägga mig nu. Var med Nicole ikv vi for ut åt cykla lite å tog nå bilder  ni kanske får dom imorgon:), sen cykla  vi hem blev väldigt kallt , så de blev varmchoklad när vi kom hem ;) Skola imorgon kul ens , fast skönt med lov! Jag å Mira far till sthlm på eftermiddan!! fatta nice!! far imorgon kommer hem kanske sent på söndagen eftersom vi ska köra :/ menmen kul kommer de bli! btw ska sälja våra kattungar imorgon , så är typ ledsen för de .. är aldrig kul å säjla så söta saker! ^^











älskardom:*

im sorry

Asså förlåt , har märkt att jag inte har bloggat på ett tag men har int typ orka.De ha iaf inte hänt så mycke fyllt år , men de har ja ju redan skrivi sen har de väll bara vari de vanliga  , folk , skola  å sånt ;) Ni får bilder sen typ lite förra veckan å typ igår å ja.



ork it vända den , iaf min tårta x)


gick ut å åt på kvlN , då jag fyllde år:)


ful..


robin






nån random bild från gympan i fredags




sötemma , hon ska byta tillbaka till älvsbyn kommer sakna hon!♥
btw , tack för blomman å glassen;)


<3


ja vad ska man säga ?  haha:D


LF♥


miiiira(:




IGÅR


haha vi tog robins elbil sak haha :D








min bil var då snyggare än den bervid ?





de var alla :)

Bilderna från usa har jag tänkt he upp på bloggen snart , men jag har inte haft tid för de är
inte bara en bild så ni får dom snart nån gång  , lovar;)

take me baby , or leave me..

Kom hem för ett tag sen ,  jag , Nicole å Mira for till zacke å var med han å marvin ;) kulkul , vi gjorde inte så mycke var inne ett tag sen gick vi ut  , fyfan vad jag är bra på  å cykla haha ,  jag typ dog för de var nån cykel zacke hade som jag tog å den hade inga bråmsar så jag typ dog :D haha. 
 
Dagen har vari azm iaf , fått mycke fina presenter  , fast får mer sen när jag far till pappa å firar där;)
Imorgon är de FREDAG!! fyfan va skönt , ska å klippa mig kl 3 sen får jag väll se vad som händer men ork it ladda över bilder nu så ni får bilder på de jag har fått när jag har fått de från pappa å de men skit i de nu , hade bra pussN ;*****






14 år!

Ja fylle ju somsagt 14 idag!:D haha fjortis  , iaf på morgon fick ja tårta , åsså fick ja nå presenter men ni får bilder på dom sen. Skolan gick bra , jag å mira for hem till mig på lunchen å åt pizza x) Sen har dan väll varit helt azm , ikv kommer nicole å hennes familj typ , åsså kommer mira tror ja också så jag skriver ikv.

Puss på er alla ♥

stolt!

Sitter å ser på tv nu  , kom hem från en lång promenad/jogging tur med mira , fyfan va skönt de var vi gick typ  6 km *stolt* x) Iaf skolan gick bra, ganska skön dag ,vi såg american pie på språket , spanska gruppen å våran engelska grupp haha :D Sen när vi kom hem efter skolan så åt vi nudlar , sen typ gick vi ut vi for till LF fyfan vilket härligt väder asså vi satt å stekte på läcktaren (stavning) ?  , åsså sen satt vi å gunga där hahah , vi höll typ på att skratta ihjäl oss för typ ingenting , skratta säkert i en halvtimma? ahaha:D  Jaja ska se tv nu , sen ska jag gå å ducha å sen se tv elr nå.

ni får bilder sen idag:)


<3


for också å köppte glass (y'








he var lite soligt ;)


hihihi




sommmmarrrr!♥






yepp:)

de var allt ,


undra vem som blir 14 imorgon? (a) :D hahaha



maaaaaaat

HejHej..

Kom nyss hem från stan , jag å mira for dit efter skolan fyfan vi var typ AS hungriga så vi for till rödalycktan å åt en kladdkaka;) Sen gick vi väll bara runt å kolla köppt även två par örhängen å la av en tröja som mamma ska hämta imorgon , får typ inte köpa så mycke nu eftersom att jag nu fyller år på torsdag ! :D menmen ska typ kolla fb å bloggar n u ett tag sen ska jag nog plugga  , kul med prov på tisdag nästa vecka-.- 



de här var dom ja köppte  ↓


får bild på tröjan imorgon :)


PUSS;*


keep my head up and i know i'll be fine,keep fighting until i get there..

Har nyss duschat ,men sitter å ser tv nu typ å såånt. Skolan gick bra idag , Mira kom till mig på morgon så cyklade vi till skolan  , fyfan vilket fint väder de har varit idag  , kan ju typ snart gå ute i shorts!<3 Iaf sen efter skolan cykla vi hem ,  träffa zacke på vägen så vi typ gick å prata me han å så:) Sen då vi kom hem åt vi å ja , sen har vi bara vari ute å cykla runt  , å tagi nå bilder som jag tänkte ni kunde få nu!;)

















ahha  , skulle gå ut till räkan  , sjönk fan ner med hela benet smiid
























for till LF också;)











Oj kännde att de blev rätt så mycke bilder nu , men jaja då fick ni nå å kolla på , Puss ;*





you are azm!

tänkte bara berätta om gårdagen. Iaf jag å nicole for in till stan sen så träffa vi  Jazmine , Anna , Angelika å Sofia :) , vi ´gick till gallerian å satt där å snacka. Gick också å beställde en klipptid , ska klippa luggen åsså ska dom klippa in hårförlängningen i håret så ja man typ inte ser där mitt hår slutar  , de ser typ fail ut men ajja.

På kvl va ja med Nicole vi for på ica å köppte godis å sånt  , fast när vi kom hem så for vi typ ut direkt å träffa hampus :) , vi for till oliver som var med filip men dom var så dryga så vi for till jonte ist så de var typ kul haha vi gjorde inte specellt mycke men de var ändå köul xD   Mira å Nicole är på väg snart så får väll se vad vi hittar på  , smsa om ni vill hitta på  nå ;*

Ni får bilder sen i fredags å igår;)




fredag:n ;)




















 två flumm bilder sen igår kvl;)

Ja de var väll allt puss ;*





-

                  


ibland älskar man sitt liv ♥

Kom nyss hem från zacke. Jag, Nicole å Stella var ute ett tag sen blev de så jävulst kallt , så vi for in till zacke som va med marvin , så vi var med dom men vi gjorde inte så mycke men hade ändå jävligt kul!;)

Skolan gick bra  , jag å nicole for till stan å fikade efter skolan sen ja for vi hem efter ett tag sen kom då hon å stella å ja vi gick ut å hade as kul! Men ah de var väll min dag  , har tyvärr  inga bilder men ni får leva utan dom!:)


PussN ;*


                             


sovmorgon!:D

Yepp , har sovmorgon till 10.20 (yyyy' , går till 20 i 4 idag -.- 

Igår så va ja me mira efter skolan. På kvl for vi ut  , vi skulle fara å pumpa min cykel på shell  , fan vi äger kunde gö de själva hahah ! x)  mm , sen for vi till kiostpiraten å köppte maaaaaaat(godis) sen typ cykla vi runt , träffa elias på vägen ehheheeee sen ja typ for vi till henne sen kom oliver å jonte men vi hann inte va med dom så länge för ja skulle hem men ah , ni får lite bilder sen igår.


söööte


jaja


ååå , typ vår nu!<3



PUSS;**

i wanna fly , i wanna drive , i wanna go , i wanna be a part a something i don't know

Kan börja med att dagen på skolan typ var nice , vi såg film på svenskan sen fortsatte vi å såg den på matten så vi hade då typ inge svenska elr matte (y' . Sen efter skolan gick jag å mira ner till stan å träffa elias å anton, sen efter ett tag så kom nicole också!:) 

Igår  var skolan typ också bra haha , vi skulle ha vikarie på NO:n men hon/han ? kom inte så vi hade hål i en timme!Jenny å Lollo var hos jenny så jag å mira for dit också efter ett tag  , sen hade vi gymmpa sen sluta vi så ah;) Men tänkte ni ska få bilder sen i helgen å sen igår och idag ! :)


ahah jag å nicole gick då å åt den här på gatan  , normalt x)








maaaaaaat<3




jennys hund:)








12:D:D:D:


:)


nån jävla egobild på mig









 ja de var väll allt , puss;*










Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Ja , vetit om de finns så speciellt , men ibland när jag pratar  , ångrar jag saker som jag typ igentligen skulle ha sagt elr nå , fattar ni ? ;)

tyyyyp

Mira for för ett tag sen vi gjode inte så mycke men hade roligt ändå ;)

Idag var jag me nicole åsså sen kom emma , så sen gick vi ner på stan skulle äta på sub men kom på att de var stängt så vi gick till max å åt där  , sen kom oliver också :) Aa sen gick vi typ runt vi gick till kioskpiraten å köppte godis typ , sen gick vi å satt på sunes åsså kom filip så ja :) .. sen for ja hem å ja då kom mira , men ni får bilder imorgon från helgen, kul med skola imorgon-.-


Puss;*


svar:)

 

Emelie om so happy i could die:
Fin blogg, vilket program har du gjort din header i? jättefin :)
 
Tack , de är nicole som har gjort den så du kan fråga henne:)





so happy i could die

Nicole å hennes familj är påväg hit  , vi ska typ grilla (y'  men sen hittar jag å nicole nog på nå men hör av er om ni vill hitta på nå , puss ;*

har glömmt bort de här

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.



Nicole å Mira  skulle inte klara mig utan dom  , tack för att ni finns<3

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

har ingen  , ;)

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

ja , typ döden

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


seaworld i orlando , usa

Dag 13 – Mitt drömbröllop.
oj, vetit skulle väll vara kul om man hade de utomlands elr nå , vet faktiskt inte ;)


sött

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


ja fint ens..





mm..

Haft skit kul ikv  , berättar mer imorgon orkar int blogga  , puss ;*


tjobre?

Asså ursäkta att jag inte har blogga men har inte haft dit osv.. Iaf så här har min vecka sett ut! 


Måndag: Så var jag , nicole å mira på bio men de har jag skrivi , men iaf skit bra film!;)

Tisdag: ja då gjorde jag väll inte så mycke , skola / folk å typ de

Onsdag: skola , sen for jag till stan med mamma å sen träffa jag emma å nicole så jag gick med dom sen kom jazmine så sen vänta jag emma å jazmine på nicole medans hon klippte sej å sånt. Sen kom mira å då gick jag mira å jazmine till gina dom hade nå tjejkvälldär typ sen kom nicole så då gick vi till henne å var där ett tag så  , mm de var kul!<3

Torsdag:Så for vi ju till kåbbe jag , mira å nicole åsså många fler men vissa for ju till phb men vi for kåbbe å de var helt azm , hade kul både i bussen dit , hem  , å i backen så de var as kul ! :D

Fredag:Så vare skola , sen gick jag å mira till bigboy å åt sen gick vi till H&M snabbt sen for jag hem å sen på kvl:n kom nicole å mira till mig så fixa vi oss till BW discot , vi for typ halv 9 .. var typ lite drygt där tyckte ja men hade ändå jävligt kul , träffa mycke folk å sånt men ah :D<3

BILDER FRÅN VECKAN.


bion:)


haha nicole tog nå fint;)


älskardej<3


<3


påväg till kåbbe!


älskarer;*




;*






:)




bjuder












tjobre , maaaaaaaaat










bästa kvallan!


innan discot:)

ja de var typ allt , puss ;*






RSS 2.0