Just go with it

Alltså mitt internet må va ett av de trögaste eller när de väl funkar så går de rätt snabbt men inte allt för ofta tyvärr,därför blir min bloggning så dålig,och de är varför jag inte har uppdaterat! Har iallafall just tagit helg från första veckan på gymnasiet och det känns verkligen skönt är så trött efter dagarna bara massa information om allting så är typ proppad med info.. Men känns iaf som jag har valt rätt linje och min klass känns helt okej! Hur som helst har jag ju hunnit vara i Stockholm med Mira sista veckan på lovet och kan ju inte säga nått annat att vi hade riktigt roligt som alla andra gånger vi är där,du är så jävla bäst bror! Vi har för de mesta gått på stan då och gjort lite annat också! Men de var iaf skit najs!

Alla bilder jag lovat från Grekland och de kommer att komma + bilder från Stockholm men måste vänta tills internet vill fungera annars har jag inget tålamod att ladda upp dom. Så jag bloggar om ett par dagar,pusss


we can do this

Halloj! Har ärligt ÄNTLIGEN kommit hem från grekland! De har varit otroligt mysigt därborta med kring 36 grder varmt en vecka och de räcker gått och väl för mig faktiskt. Vi har faktsikt inte gjort nått riktigt speciellt där utom hängt för de mesta vid poolen och stranden med de klarblåa vattnet och gått runt i staden! Dom hade ju verkligen mer och bättre butiker änn vad jag hade förväntat mig så skulle ha tagit med mig mina pengar ist haha! Så de var väll de jag hade tänk säga,bara att jag har haft det bra osv. 

bilderna på vad jag köpt och annat kommer sen de går så jäkla segt att föra över dom

 

Love will remember

Igår var jag med Mira egentligen hela dagen. For till henne vid på dagen så bakade vi lite och ba tog de lugnt. Sen vid 8 kanske? For vi till phb och kolla runt,snacka en hel del vilket var skönt,hade tänkt ta bilder där men de var för kallt men men. Vi for hem vid 11 kanske åsså var vi hos mig och fikade och snacka på som vanligt men de blev en riktigt bra dag iaf!


RSS 2.0