'

Allvarligt jag skulle betala väldigt dyrt för en utlandresa just nu! Jag är så himla less vinter och kyla,behöva bära mycket kläder och framförallt gå i skolan! 
 
For ju till Stockholm förra fredagen och var där till tisdag. På tal om nått annat lixom. Anledningen varför jag for dit var ju först och främst för att jag skulle söka APL plast,vilket jag fixade. Finest.se blev det! Ni som då kanske inte vet vad det är och vad man kan göra där så är det iaf Sveriges största blogg portal. Där gör dom allt från att ordna massa evenemang till galor hjälper större bloggare/bloggerskor och har hand om massa natt klubbar och massa annat roligt! Det jag då ska få göra var lite allt möjligt. Är otroligt taggad och ser fram emot det här väldigt mycket. Kommer att försöka blogga och berätta mer om detta när jag väl har börjat, och APLn är inte först i mars. Men inte länge kvar alls! :) 
 
Skola imorgon,känner mig inte alls så där jätte glad över det men de är ba kämpa på sista månaderna nu! Zacke och Kalle G kommer och kör ett gig imorgon som vi ska få se på så de blir då riktigt nice iaf! 
 
 

RSS 2.0