Friday

Hej!

Stannade hemma från skolan idag iaf för mådde inte bra imorse.. Så vilade ist! Har då inte gjort speciellt mycket idag,hjälpte mamma lite i källaren med all rensning av allt möjligt. Sitter hur som helst och ser idol nu och inte så mycket mer! Hade egentligen inget kul att skriva om men tänkte uppdatera iaf! :)


Hope you change your mind someday

Djupa texter här jao.. Iaf for hem från skolan idag för mådde/mår fortfarande inte så bra så.. Är fett less på att må konstigt nu men finns inte så jätte mycket att göra åt. De är fredag imorgon och de är ju en bra sak ändå,fast får se om jag far men jag måste nog ändå,även fast jag mår som jag mår.

Jag håller verkligen på tagga sönder till Stockholm bara för att jag måste få komma här ifrån!! Hihi puss


I'll always want you

Hallå!

Tänkte uppdatera lite här på bloggisen även fast jag egentligen inte har så mycket att skriva! Ville mest bara säga att i'm alive och så! Har som sagt inget speciellt att berätta eftersom jag inte gör speciellt mycket om dagarna eller helgerna här förutom att gå i skolan och hänga med min bror Mira men vi har de alltid bra vi så ska ju inte klaga,men är bara väldigt less att bo här nu vill bara här ifrån men jag och Mira ska ju till Sthlm på höst lovet en hel vecka så de ska ju bli förbannat skönt att få komma här ifrån ett tag! Men kan iaf berätta att jag har varit på en ansiktsbehandling förra veckan tror jag de var och är väldig glad över den så ska dit nästa vecka också! I helgen var jag och Mira barnvakt åt min bror eller barn och barnvakt men typ så de var iaf nizz. Fick ni lite info om vad jag har gjort iaf!

Sen tycker jag veckorna bara flyger förbi de är snart fredag igen men de gör ju absolut inget blir bara närmare sommarlov,okej de har inte ens varit jul men jaja :p


Stockholm

https://cdn3.cdnme.se/2077253/7-3/pic_522cb5c39606ee1476afdbbf.jpg" class="image">


RSS 2.0