Brist på inlägg




















Late

Blir lite såhär sen mobil blogg nu. Veckan har vart bra, har hunnit med lite allt möjligt som övningskört för första gången, fast de var dock förra helgen men har kört i veckan också vilket har gått förvånansvärt bra ändå, sen har jag vart på stan, fikat, inhandla lite nytt, gått skola och vart med Mira så de är väll min vecka. 

Idag fick vi sluta halv 4 ist 4 vilket var skönt, ja den halvtimman var värd mycket! Sen efter skolan for jag in till stan för att fixa praktikplats och har fått på scorett så jag är nöjd med de. Efter det for jag hem tog de lungt ett tag sen for jag och mamma till farmor och farfar för att lämna några byxor hon ska få sy upp åt mig, vad hade jag lixom gjort utan henne? Så nu får jag äntligen dom uppsydda, sen satt vi där ett tag. Efter det for vi och hämta mat och så kom även Mira så vi har suttit och snacka ett tag! Och lite bilder på de då :-) 








Demokrati

Är inte min starka sida, de är väldigt intressant men just nu känns det som de börjar gå över styr. Jag är spy less allt som har med valet att göra och alla partier. Feminism hit och rasismn dit osv. Alla får tycka precis vad dom vill,men tycker fan det är typ omoget av folk att hålla på att driva med FI tex. Okej det kan vara lite överdrivet vissa saker men snälla get over it. Samma med SD, gillar du dom inte fine, jag personligen är bara väldigt less allt hat mot pariter som står upp för sina åsikter, tycke och tänke! Jag kan dock stå upp för att jag är mot SD och hoppas på att fler är det. Så med de sagt säger jag godnatt och hoppas på att de svenska folket har gjort ett förnuftigt val!  






Saturday

Idag har jag faktiskt gjort nånting. Har vart ute lite, städat typ hela huset, lockat håret just for fun och ja det var väll de. Men har i alla fall gjort nånting. Ska strax äta sen fixa naglarna eftersom att jag har börjat klösa bort halva nagellacket och sen göra en ansiktsmask! 





Classic

Har hett ihop två collage bara för att ha nånting att uppdatera med eftersom jag inte har något speciellt att skriva om.  Hursom så älskar jag sånna här enkla men mycket fina outfits som du kan bära inpricip vilken dag som helst! 



Skor, Isabel marant /Vita jeans, J brand/ Svarta jeans, Frame denim/  Grå cape/poncho, The row/ T-shirt, The row/ Väska till höger, Hermés Birkin/ Väskan till vänster, Saint Laurent/ Pilot solisar, Ray ban/ solglasögonen längre ner, Saint Laurent



Väska, Givenchy/ Tröja, Joseph/ Chanel espandrilles/ Alexander wang heels/ Solglasögon, Ray ban/ Jeans, Rag and bone/ Läppglans, Marc Jacobs/ Nagellack, Chanel. 




Let us just take a minute







new

                                 Topshop 


Ugg/Åhléns city 

                                   Chanel

                                       Hollister

Other stories 

                                 Ralph lauren 

 
Stadium 

                                   Hollister

                              Zadig&Voltaire
                                  Rayban , NK 

The weekend

Var som sagt i Stockholm i helgen med mamma! Vi gick mest på stan, for ut på kvällen och gick runt lite, så de var väll vad vi gjorde men hade de mycket bra i alla fall! 







Friday my love

De är fredag!! Trots att jag har vart hemma sen i onsdags för att jag inte är så super pigg så for jag och klippte mig idag eftersom jag hade bokat tid. Mår i alla fall lite bättre idag, så kände att jag var tvungen gå och klippa mig trots allt för har vela göra det så länge nu så nu har jag äntligen fått göra det! 

Nu ska jag börja packa sen vid 6 åker vi till Kallax. 

Fick med mig lite nödvändiga saker också från frissan! 

Hårspray,torrschampo och tuperingskam va i ett. Sen bara shampoo och balsam!

Och sen en hårinpackning som för övrigt luktar väldigt gott! 

..

Skolan tar över mitt liv och det har bara gått en vecka! Jag orkar inte.. Är så jävla trött när jag kommer hem så att sätta sig och blogga är inte de första jag tänker på därför blir de som de blir! 

Skolan var väll som vanligt, no comments på de alltså. Hade för övrigt min första foto lektion idag vilket blev lite drygt där i slutet men det ska ändå bli kul, hoppas jag iaf! 

MEN jag har faktiskt lite att se framemot nu. Till helgen åker jag till Stockholm, och är där över helgen då. Sen i november ska jag och mamma åka till Milano och jag kan inte vara annat än tacksam och hur glad som helst! Det är ju lixom "modets stad" och säkert jätte fint! Jag längtar så jäkla mycket! 







RSS 2.0