back

Jag måste försöka blogga bättre,men mitt internet funkar inte och min blogg app har vari fuckad så har inte kunnat blogga. Har inte gjort speciellt mycke var ju i sthlm förra veckan och såg swedish house mafia med Anna vilket var typ de bästa jag nånsin gjort i mitt liv! Nä men asså de var så sjuk coolt helt magiskt om jag ska uttrycka mig så! Sen var vi på stan typ varje dag. På lördagen tror jag de var, var vi också på attitude mässan,de är en fashion mässa om man säger så! Fanns hur mycke intressant som helst! Mycke om mode,hår, smink och allt sånt,mode visningar osv.Isabell Adrian var även där med sin kläd kollektion,hann dock inte träffa henne eftersom hon skulle komma dit senare på dan och då skulle vi inte hinna men hon hade väldigt fina kläder iaf. Bilder kommer sen har inte tid att lägga upp dom nu eftersom jag är hos Jazmine och bloggar från henne dator:)

It shouldn't bother me,but it does. I shouldn't care about you,but i do. I should hate you,but i don't.

Blev att stanna hemma idag också för min feber har inte försvunnit.. Så får stanna hemma imorgon också bara för att vila upp mig lite. Kvart i 3 ska jag till frissan och färga utväxten sen kring 5 ska jag till farmor och äta sen där vid 9 blir de att se bio med Jazmine och Mira så de blir ju kul,var sjukt längesen jag var på bio känns de som! Annars sitter jag och drömmer mig bort lite ,vill till new york! Dom har ju öppna en ny Victoria's secret butik där som är 3 våningar om jag har fattat rätt så hade gärna vilja åka dit! Men nu ska jag sova eller försöka iaf så bloggar imorgon,godnatt!


Mobil blogg

Mitt internet vill inte funka så får blogga från mobilen ist. Har iaf stannat hemma idag också eftersom min feber inte vill försvinna +min förkylning :( får hoppas jag blir bättre snart! Annars är de väll bra,var på utvecklingsamtal idag vilket gick väldigt bra! Sen gick jag till syokonsulenten för att prata lite om gymnasiumval osv,kom fram till väldigt bra saker! Så de kanske blir något av mig också nån dag haha! Nä men nu ska jag ta och lägga mig godnatt :)


I would if i could but i can't so i don't,and i probably should but it's wrong so i won't

Kan va snäll och blogga,inte för att jag har nått speciellt att skriva. Börja dagen med att jag tog en lång dusch sen efter de har jag mest bara tagit de lugnt,påbörjade att städa mitt rum men de gick inge bra. Känner mig ännu tröttare idag så får se om jag ens ids fara till skolan! Jazmine skulle kanske komma hit ett tag så får se hur de blir med de (: 

sen i sommras ♥

Lalala

Mår typ sådär just nu,håller på bli förkyld tror ja så är typ skit trött osv. Men har inte mycket att säga förutom att 22november drar jag och Anna och ser swedish house mafia! Så sjuk kul vi kommer ha,så jävla taggad! Puss


i don't care. i love it

Orkade verkligen inte blogga igår kväll var så sjuk trött! Men Jazmine kom ju hursom helst hit igår vid 7 typ? vi satt inne ett tag,sen gick vi in till stan och kolla lite,blev lite käk på bigboy och så satt vi där ett tag,sen gick vi vidare till max för att köpa en milkshake! Sen vid halv 12 typ börja vi gå hem i regnet.. Sen under kvällen satt vi typ mest vid datorerna och snacka, och ba hade de trevligt! Vi somna kring halv 5 tror jag.Sen idag vakna vi vid 1  ,åt frukost vid halv 3 sen for hon hem för jag skulle på middag hos morfar. Senare ikväll gick jag och mötte Anna så gick vi in till stan och träffa Ali så var vi ba inne i stan åså. Nu hade jag tänk fortsätta se film, puss. 


body rock

Jazmine har nu kommit till mig så nu drar vi in till stan och kollar läget ,hör av er om ni vill göra nått! kisses


fucka ur

Har ju kommit hem från sthlm nu så ska börja blogga bättre nu! Är så jävla förbannad ork it blogga egentligen men gör det iallafall. Kan berätta snabbt om går dagen. For in till stan och mötte upp Anna så gick vi runt och kolla och satt och snacka osv,sen på kvällen gick jag till Oliver så gick vi och köpte lite godis efter de gick vi in till bowligen där Anna fowfow Ali och Alle satt,så vi satt med dom där och hade de trevligt sen gick vi till C-hallen ett tag ,sen vidare till stan där vi träffa massa annat folk. Fick skjuts av Annas pappa så kom hem vi halv 12 tror ja så de blev en lyckad kväll med andra ord! Idag vakna jag kring 9 skulle köra båda stads och lands körning idag så sjuk nervös jag var! MEN jag klara alltihop så de var ju tur de! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer blir säkert och vara med folk ska höra med tjejerna vad vi ska hitta på men nått kul ska de väll bli ;)


RSS 2.0