duschen next!

tänkte hoppa in i duschen nu sen ba ta de lungt tills maten sen kommer Jaz och Mira hit så de bli bra har it träffa dom på länge!! 




haha random bild sen usa

bilder sen typ förra veckan
































har min dator tillbaka!!

ååh så lycklig ja är nu , mamma fixa en ny laddare så nu funkar datorn :D okej nä så kul var de inte .. jaja iaf så har jag då inte gjort mycke idag ,sett tv sovi,ätit , duschat ,skypat med Mira :) ja typ de jag har gjort idag hade tänk fara till skolan imorgon även fast jag inte känner mig så där jätte pigg men de är fredag å vi har inte så lång dag så de ska väll funka! ja sen min katt har fått sina kattugar,så söta dom är!! men nu ska ja sluta skriva å ta å typ se tv elr nått typ sova är jätte trött så ja ni får bilder sen typ förra veckan åså typ imorgon elr nå orkar inte lägga upp dom nu! pussss




nej han är it snygg elr nått?

LV

Är fortfarande sjuk så de är därför jag inte bloggar eftersom jag inte gör nått! Mammas kompis kom hem från utlandet idag å så var hon så snäll och köpte den här åt mig,tack!! :)


Justin Bieber -boyfriend <3

Hello! Tänkte blogga lite nu medans de går! Iaf så har jag blivigt sjuk igen!! Asså åååh ja pallar it de här har ingen röst typ.. Nä men ja så är de har inte gjort mycke idag sett film osv,Jazmine kom hit ikv ett tag å höll mig sällskap så nu tänkte ja se film! Kram:)


hos jazmine!

Förlåt att jag inte bloggat men har råka he sönder min laddare till datorn så den går ju inte att starta och de är nå fel på blogg appen i mobilen så ja. Men är hos jazmine just nu å äter glass :D ehm igår kom jazmine och Mira till mig åsså satt vi å snacka om allt möjligt osv, sen for vi till thai garden för att äta där med Nicole Angelika kotten och Carro för att fira Nicole! Hade grymt kul där sen när vi hade ätit osv for jag Mira och Jazmine så gick vi till TTT  å köpte varsin calipposhots sen vidare till MAX där Mira köpte en glass. Sen när vi skulle gå hem till mig var vi ju lagomt heta hahah ,sen var vi hos mig hela kvällen åsså kom oliver å var med oss :)  så ni får väll nån bildbomb eller nått sen när jag har fixat en laddare pusssssss 





i never said that i didn't like you right ?

har försökt blogga från mobilen hela dangen men de har inte funkat så ja men jag bloggar om helgen imorgon för jag orkar inte nu! hörs imorgon puss på er

Luleå'

Kom typ nyss hem från Luleå,Jazmine kom hit i morse sen for vi dit. Vi gick mest runt å kolla osv fick med mig 1 linne och en ja jag vetit vad man ska kalla de magtopp? Jaja ni får bild på dom! Sen efter vi hade kolla klart på allt så for vi till McDonalds å åt ,grymt gott! :)


Godnatt!

Haft jätte kul ikväll! Mira och Jazmine kom hit vi gjorde väll inget speciellt men prata å sånt ,sen gick vi till Ica å köpte lite godis :) åsså hade vi kul hela kvällen Nicole å Angelika kom också förbi senare så ja ! Imorgon blir de Luleå och Jazmine följer men nu ska ja ta å se en film elr sova ? Godnatt !;)


It's friday!!!!

Åååh efterlängtade helg! Skolan gick bra hade so prov å får väll ba hoppas att de gick bra! Sen hade vi skidor på gympan å de sög !! Fint väder men de blåste ju som fan!! Menmen ikväll skulle ja nog vara med Mira och jazmine så vi får se vad vi gör ! Nu kommer snygga bilder sen idaaag


Dö skola !

Bloggar när jag har fått tillbaka mitt liv!


Okej de där var emo,men för mycke plugg i skolan!..


Follow me!


i'm feeling awesome

nej de gör jag inte↑ kom ba it på nå att skriva där.. iaf tänkte va snäll å blogga lite. Skolan var helt okej vi har ju vanligvis NO på morgonen men vi skulle ha dans idag så de var ju typ 100 ggr roligare änn att han NO i en timma! :D så ja de var rätt kul faktiskt! Sen efter vi hade slutat var jag tvungen göra nå musik prov som jag inte hade gjort å ja enligt mig å kanske fler så tycker jag att ett musik prov är helt onödigt! men iaf så sen gick jag å Mira till MAX å åt en glass sen gick vi runt lite där sen gick vi in till stan å kolla snabbt sen hem! ååh nu ikv kom Nicole å hennes familj hit så ja vi satt väll mest å prata å sånt men nu ska jag ta å plugga ♥♥♥♥♥♥♥♥ har ett svenska å ett HK prov imorgon... vi har seriöst prov varje vecka? vill ba ha sommar lov nu!!!!  




-

Hej på er! Mira for nyss vi gjorde inte så mycke vi gick till ica flr att handla och sluta med att vi var där typ en timma å svamla på hahah, ja så men skolan gick bra , hade skidor på gympan vilket var mindre kul haha men de funka! kaaaanske bloggar sen får se. Kommer inte blogga bra på veckorna eftersom vi har jätte mycke prov osv men ah vi hörs! pusss






Skola <3<3<3

Som man har längtat... Elr inte men får väll göra de bästa av allt :-) hörs sen!


detta är varning på att man inte har mycke till liv nu på kvällen haha..

Namn: Frida Strandberg
Piercingar: öron
Tatueringar: ingen
Längd: 157
Skostorlek: 36/37
Hårfärg:mörk brunt
Fräknar:liiite
Motto: ?

Kär? typ
Önskar du att du bodde någon annanstans? ja
Tycker du att du är attraktiv? ?
Dricker du? Nej
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? kommer it på vad de heter just nu
Vilken parfym använder du? Olikt
Vad är du rädd för? mycke
Gillar du att tvätta?
Gillar du berg- och dalbanor ? Jåå!
Låten du laddade ner? vetit
Personen du ringde? mira
Personen som ringde dig? mamma
TV-program du såg? en film på tv
Person du tänkte på? dej

Favorit:

Låt: har många
Sak att göra: gå i skolan,plugga sitta hemma framför mitt xbox.. nej driver!! men va med kompisar shoppa osv :D
Sport: går ingen. men gillar dans!
Dryck: iste,fanta , loka ?
Kläder: olika
Film: Har många
Bil: Ingen aning
Serie: the hills , kanske inte nån serie men ..

Har du någonsin:

Gråtit över en pojke? mm
Gråtit över en flicka? ehm vetit
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Nej
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL?ja :)

Antal:
Gånger du varit kär? typ 3
Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte
Hjärtan brustet på grund av dig? vetit
Tjejer du kysst? kysser inte direkt tjejer
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ehm , jaa typ nicole(:
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ingenaning
Du har haft sex med? -

Senaste:
Boken du läste? nån bok på skolan
Personen du fick e-mail av? VS
Personen du fick brev av? vetit
Personen du fick sms av? elias
Gången hela din familj åt middag tillsammans? måste ha varit väldigt längesen eftersom jag bor med mamma
Saken du köpte? en tröja igår :D
Vad har du gjort idag? varit ute, sen typ inget
Var det kul? lite
Brukar du svära mycket? Typ
När stiger du upp på morgonen? beror på om de är skola lr helg
Vad har du på dig? pyamas myxer å min justin tröja :D
Vad ska du göra ikväll? sova
Vad är du allergisk mot? är typ it allergisk men kännslig mot typ tomater tror ja haha
Var har du ont? nacken å ryggen
Använder du hårspray? ibland,rätt så sällan
Kan du stå på händer? ja
Håkan Hellström eller The Ark? Inget av de
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup?mm
Är du glad nu? är ja väll
Var du glad igår? ja
Vad dansar du till?typ allt möjligt
Stockholm är...? helt awsome
Göteborg är...? underbart
Kan du sjunga? sjunga kan vi alla ,
Spaghetti eller makaroner?
Makaroner
Land du vill besöka? rätt många men skulle inte tacka nej till att åka tillbaka till LA!

bara jag som vill ha sommar nu? tror it de

ja jag har skrivigt de förut men de är lixom de enda jag vill just nu, HA SOMMAR! Men känns som att den här sommarn kommer bli toppen hoppas jag då iaf! börjar ju redan i maj när jag å Mira far till sthlm å ser LMFAO på grönan åsså skulle även albin dit så vi ska väll typ va med han där också osv så de kommer ju bli sjuk kul! sen , psg,pdol , typ mysiga grillkvällar , phb , sen konfalägret i slutet av sommarn , å om de nu är sant iaf justin kommer så ja då är ju mitt liv räddat!!  nä men asså kommer bli grymt!  


förövrigt har jag inte gjort mycke alls idag varit ute ett tag på dan ,så bra väder idag! sen sett melodifestivalen nu på kvällen tycker dock att ulrik skulle ha vunnit men jaja , loreen var rätt bra ändå?  







faaaaaan!

han är fortfarande bäst!!

bilder sen igår, känns som om de var en oseriös dag igår haha;)




































fuck this shit

å uppdateringen funkar ju bra? nej.. men orkar it blogga varje dag om jag nu inte har tid men var iaf på stan idag med Mira vi gick mest runt å kolla å fjanta runt där haha fika också på rödalycktan sen var jag med henne ikv också så de var kul! fan skolan börjar om typ 2 dar ?! -.- jaja ändå ba blir ju ba närmare å närmmare till sommarlovet! ♥hiiihi ni får bilder imorgon orkar it ladda över dom nu .. 




It's the way I'm feeling I just can't deny But I've gotta let it go

Kom ni för ett tag sen efter en lite promenad med Mira elr ja de sluta med att vi satt oss i nå mål på isplanen på kullarna haha men ja de var skönt med lite frikluft iaf! Vetit vad jag ska göra nu å inte i kväll heller kanske skulle va med mira om hon kunde annars får jag väll göra nå annat :) bloggar sen ! 




bjuder på denna..

lol

Mira for nyss vi satt mest å prata å kolla bloggar osv hade mycke å prata om har it träffats på typ en vecka? haha jaja men de var kul iaf!! Ska va med henne imorgon också så får vi se vad vi göra men orkar nog inte blogga nå mer idag så säger godnatt nu puss! 





haha naw

you and i '

tänke blogga lite har inget att skriva men ah.. sitter å kollar på jeans shorts till sommarn å vill beställa men eftersom jag tvivlar på att jag kan ha dom så känns de onödigt att beställa dock kan man ju ba skicka tillbaka men ..nä får kolla på typ topshop elr nå i sthlm när vi far dit dom brukar ha snygga shorts ;) tror vi skulle dit  veckan innan påsklovet elr nå tror ja sen ska ja ju även tid i maj så ja kommer bli nice! men de var ba de hörs sen ! 




seriously?

godmorgon eller nått? vakna typ vid halv 11 kanske så har nyss ätit så nu sitter ja ba å ser tv åså så ska se vad som händer idag ska höra med Mira om hon orkar komma hit å göra mig sällskap :-) ja men kanske bloggar sen hörs! 




Mobilblogg

Sitter å ser på melodifestivalen nu.. Inget jag gillar att se på men ah! Annars då? Inte gjort mycke idag ba tagi de lungt men asså är så jävla rastlös vill göra nå!!! Har sutti hemma sen i tisdags å inte gjort ett piss så ja..får väll se om jag gör nå imorgon men ni får ha de bra puss! :)


why do i even try?

Hej på er! har egentligen inget att säga sååååå ja men mår iaf liite bättre men ska nog vila idag också för vill bli riktigt frisk åså innan jag är med nån :) nice början på lovet (y'  



bjuder på denna! :*

sportlov!

Nu har vi äntligen sportlov! dock tog ja ju lov redan i tisdags elr ja jag blev ju sjuk så ja men känner mig iaf liite piggare idag så fårse om jag orkar vara med nån imorgon :) ja gör iaf inte så mycke sitter å ser på tv har typ sovit hela dan vakna av en jävla smäll på tv:n haha ! Jaa vetit vad jag ska skriva egentligen hade lyckats spilla ut en hel stor loka flaska på datorn i natt vet inte hur jag lyckades ? eftersom jag sov i soffan pch flaskan stog på bordet å datorn på golvet måste ha sparka långt haha? jaja kul att veta men har inget mer att säga ni får ha en bra fredag puss! :-) 

fan olagligt att va så här snygg!!!


*































































































okej de blev jävligt mycke bilder å har typ stört mig på alla som gjort detta men har verkligen inget annat för mig just nu så de fick bli såhär .. 


Grattis Justin Bieber! ♥

Aw älskade justin fyller 18 år idag! ork it skriva en hel saga om vf du är bäst osv men jag älskar dej! ♥




RSS 2.0