love you, need you, need you here to stay

Senaste låtarna från min man är bara så cray,cray,cray amazing♥ ↑
 
Har som ni ser inte bloggat på typ hundra år men har inget intresant att skriva och har inte sådär skit många läsare så känner ingen stor ork till att blogga då (vilket kanske beror på att jag inte bloggar ?) Iallafall det är ett nytt år nu, de firades in i Stockholm vilket var himla mysigt och kul. Hoppas verkligen att detta år har nått bra att komma med och att allt kommer va bra! 
 
Det är fredag idag och det känns så skönt, även fast vi bara gått från i Onsdags. For och åt på Thaigarden med mamma Stefan och Robin sen skulle dom till nimbys/skeppet what ever? så jag följde med dit och lekte av mig (haha) och fikade och sånt. Blir att ta det lugnt ikväll är så himla trött. Hade tänk fara till gymmet idag men känner att jag inte har någon ork i kroppen alls och då är det ingen idé för mig att gå dit för då gör jag inget,men ska nog pallra mig dit imorgon. 
 
Den 27 är de ganska bestämmt att jag och mamma åker en sväng till Stockholm för vi har nämligen APL i Mars och har då tänk söka nångon plats att vara på där. Och sen ska jag kolla och söka till ett sommarjobb som jag fått reda på att man kunde söka så får hoppas på att det går bra. Sen ska vi kolla lite andra saker och hoppas på det bästa :) Nu ska jag städa mitt rum och sen har jag ingenaning vad jag ska ta och göra.
 
bror och jag  
 
 
 

RSS 2.0