it's been a while but i still feel the same

Hallå! skolan har varit hur bra som helst idag (förutom min hals ont och huvudvärk) men jag har fått träffa mina tjejor efter en hel vecka och har varit på toppen humör för övrigt! For till stan med Mira efter skolan senare kom även Jaz och gick med oss.Fick med mig lite saker som jag nu hade tänkt lägga upp innan jag går och duschar och sen kanske tar tag i plugget ett tag om jag ids. 

love.














'


good things comes in good times

Och DÄR blev jag sjuk..de var ju riktigt onödigt och jobbigt eftersom vi har NO prov imorgon och massa annat skit,åhh! Har då somsagt inte gjort mycke idag sovi,sett film,kollat igenom massa bilder och videosar sen i våras och sommras,gud vilka minnen alltså! Ja de är de jag har gjort är redan rastlös vill ut och gå eller nått men de går ju inte så ja,smsa gärna om ni har lust! puss 

I'll make it work, you'll make it work, we'll make it work

Hade tänk försöka lägga mig tidigt idag så jag orkar upp imorgon.For till Mira vid 6 vi gjorde inte speciellt mycke,vi fika lite och snacka åså. Men ska göra mig klar inför kvällen nu sen se nån film eller nått,godnatt! 

live to believe

Har inget speciellt att skirva men tänkte då blogga iaf. Vakna för typ 2 timmar sen kanske och sen dess har jag inte gjort ett piss.Vet inte vad som händer idag vill gå och sola men får se hur de blir med de sen vet jag inte vad jag ska hitta på men nått blir de väll. 

you don't give up just because things are hard

Hallå! Har just duschat vilket var väldigt skönt. Kan berätta om veckan osv eftersom jag inte har bloggat. Men veckan har flytigt på bra,hade simprov i torsdag och klara de så de var ju bra iaf.Sen igår efter skolan for jag och Mira till stan,vi gjorde riktiga fynd faktiskt! Sen på kvällen kom Mira och Jazmine hit så drog vi förbi discot och var där ett tag.Sen for vi till MAX vid 12 eller nått och käka lite,sen drog vi hem till mig och bara mös på och hade de trevligt som vanligt! Vi vakna väll kring 1 idag tror jag vi gjorde inte speciellt mycke satt ba och chilla sen vid 5 for jag till pappa och åt och var där ett tag sen nu resten av kvällen blir de bara att ta de lugnt,känner att jag håller på bli riktigt förkyld och känns som jag inte riktigt har tid med att vara sjuk just nu. PUSS 

litebildersenveckan
 

inköp

beställde från victoria's secret för nån dag sen.






topp från vila


har försökt göra collage för att göra de enklare för mig men som ni ser är jag inte den bästa på de men aja.





love

bloggar imorgon ist måste sova! inköp,bilder osv från veckan kommer då!


let's go

Ska verkligen försöka börja bli bättre på att blogga nu när skolan och allt börjar om,när jag har tid åså. Jazmine uppdaterar bättre än mig så läs hennes får ni reda på vad jag gör eftersom jag har varit med henne under typ hela lovet. Ska iallfall ta och äta nånting sen se om de är nått bra på tv. Är inte speciellt tagga till skolan imorgon men de är ju alltid en dag närmare nästa lov,right? Ha de bra så bloggar jag nog imorgon puss! 


2013

 
Känner på mig att detta år kommer bli amazing! Är såå taggad. Iallafall så var jag ju somsagt hos Jazmine på nyår vi hade de mycke trevligt,skåla in de nya påret och bara hade de kul! Vi somna väll kring 6 kanske och vakna vid 2 tror ja? for hem där efter ett tag för känner mig inte alls pigg,måste lära mig att vila när jag är fökyld och inte vara ute i linne på kvällen haha.. Ni får nå bilder nu sen nyår resten på de jag köpt kommer åter igen snart haha. 













säger de igen ,gott nytt år!

mer bilder kommer imorgon (:

RSS 2.0