problems

 
waaant
 
 

Pierre Balmain white dress, / DKNY jacket, / Moncler jacket, / Karl Donoghue brown vest,  / Yves Saint Laurent motorcycle jacket,/ IRO motorcycle jacket, / Victoria s Secret activewear, / Victoria s Secret activewear jacket, / Victoria s Secret sports bra, / Swim top, / Boy short swimwear, / Stuart Weitzman suede boots,/ Isabel Marant wedge sneaker, / Givenchy leather handbag,  / STELLA McCARTNEY shopping bag,
 
 
Nu efter jul när jag fått pengar i julklapp så hade jag ju givetvis tänk att spendera dom också. Men problemet är att jag lär mig inte att prioritera det jag behöver, utan har jag väl fått pengar så köper jag det jag hittar vilket jag måste bli bätte på! Jag behöver verkligen en vinter jacka, ett par ''vardags skor''  och träningskläder så jag ska väll förska kolla på det först och främst. Men som ni ser så är det så mycket annat jag vill ha tyvärr. Men jag får helt enkelt se vad som händer. Aa jag har inte så mycket att skriva därför tänkte jag dela med mig de här! 

Sunday morning

De är godmorgon för min del den här tiden idag,vaknade vid 7 för att släppa ut katten sen somnar jag om till halv 1, vilken jag kan bli lite irriterad över. Har bara ätit någon typ av frukost och inte så mycket mer. Har inga planer för idag så får se vad som händer, lär inte göra så mycket hur som helst om inte någon vänlig själ vill hitta på något? Jaja men vi hörs! 



 

Nu var jag duktig!


 


Lördag

De är lördag och de är jullov och har har nog aldrig varit så rastlös i hela mitt liv! Jag har absolut ingenting att skriva för tillfället för mitt humör är på botten. Funderar faktiskt på att åka och träna inne i stan, har inte vart där på super länge nu när dom gjort om i munksund! Så får se om mamma orkar skjutsa mig så jag får ut lite aggressioner! 




Let the pictures speak



























RSS 2.0