Shots




Finaste mamma!
Inte långt kvar till sommaren! 

Birthday flowers




Älskar verkligen blommor! Här är några från min 18 års dag, dock glömde jag att ta kort på vissa och nu har dom vissnat tyvärr. 

The weekend

Vilken bra helg alltså! I torsdags flög vi somsagt ner till Stockholm för lite mer firande och lite annat! I fredags blev det en sväng på stan på dagen med mamma senare kom Albin in så vi gick och tog en fika och snacka på! Efter det gick jag, mamma, Stefan och Robin och åt på friday's vilket var gott som vanligt! 

På lördagen blev det också stan för att träffa Mira som också var där,vilket var jätte kul. Vi gick och käka på bistro jarls, eller jag åt eftersom Mira hade ätit. Rekommenderar verkligen deras hamburgare, shit vad god! 

Efter det gick vi en runda i stan innan jag var tvungen hem för att göra mig klar för middag! Så vid 7 mötte jag upp Albin så gick vi till spisa hos Helena där vi hade bokat bord. Tänker faktiskt också rekommendera det stället för det var super mysigt och väldigt god mat! Efter en mysig middag for vi till o'learys vid Globen och hade det trevligt! Vid 1 börja vi åka hem, efter lite käk på donken sen var det sova som gällde, var så jäkla trött! Men hade en super trevlig kväll iaf! 

Vid 4 på söndagen hämta mamma mig sen var det bara hem och packa sen vid 8 for vi till Arlanda! 

Har typ inga bilder, måste verkligen bli bättre på att ta,men lite mat bilder har jag allt fått med!






18 år!

Igår var det min tur, 18 år! Det känns faktiskt att jag har fyllt år. Dagen igår blev hur bra som helst är så tacksam över allt jag fått, alla som kom och fira mig och alla andra gratulationer för den delen! Så det blev en hel dag med firande igår vilket var jätte trevligt! 

Dagen idag har gått bra, har dock vart hur trött som helst men. Efter skolan for jag och klippte mig (äntligen!!) efter det for jag hem och sen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon far jag till Stockholm igen för mer firande, kommer bli super! 






Fler bilder kommer! 

Happy

Hallå, det var ett tag sen, har inte haft så stor ork att blogga, därför har det stått tomt här ett tag! Drar en lite snabba update om vad som hänt när jag inte bloggat!

Under påsklovet var jag som sagt i Stockholm vilket var trevligt! Har vart på stan, påskmiddag hos Stefans föräldrar och vart med Albin och sen har det inte hänt så mycket mer men det har vart väldigt mysigt iaf! Sen var vädret på topp dom sista dagarna vi var där så det var ju hur nice som helst! 















RSS 2.0