Kiki and Nori

 
 
 
 
 
 
 
 
 
HUR kan det bli så här gulligt? Jag är helt besatt av hur gullig lilla North är och inte bara det men hennes kläder, jag älskar hur Kim och Kanye stylar henne! Men det är inte konstigt att Kim klär henne som hon gör, jag menar Kims outfits är nästan alltid helt galet snygga, älskar verkligen hennes stil! 
 
 

some from the phone

 
 
 
 
 
 

saturday

Här står det tomt som vanligt men jag tänker inte börja ursäkta mig haha! Det är fruktansvärt mycket i skolan just nu plus har vi haft praktik i 4 veckor ( sista dagen var igår ) jag förstår inte hur dom lägger upp allting, jag är så less på allt som har med skolan att göra. Men nu är det iallafall 3 veckor kvar till jullov och det kommer bli jävligt skönt, can't wait!
 
I övrigt så händer det verkligen inte mycket. Praktiken har vart väldigt kul och jag har lärt mig otroligt mycket på så kort tid + är det så mycket roligare än skolan såklart men också roligare att komma till ens arbetsplats och bli väldigt bra bemött och få känna att folk uppskattar vad man gör och är allmänt trevliga, sen att man också kan för en gång skull komma hem och vara riktigt glad! 
 
Idag skulle jag och mamma egentligen vart i Milano, men efter vi tänkt till lite så bokade vi om resan till i slutet av mars istället! Känns dock bra att vi åker då, vädret kommer vara så mycket bättre så vi kommer nog få ut mer av resan! 
 
 

Christmas wanties

 
Xmas wanties
 
 

Alexander Wang high heel booties, / Isabel Marant high top sneaker, / Balenciaga purse,  / Yves Saint Laurent mini leather handbag,  / Chanel rectangular watch,  / CÉLINE striped glasses, / Zara Home feather throw pillow,  / Zara Home gray accent pillow
 
          Jag vill ha så mycket mer såklart.. men detta är nog på toppen av mina önskelista i år! 

Praktik

Idag började jag min praktik på scorett, vi kommer att ha praktik i 4 veckor Onsdag till Fredag. Började 10 och slutatde 4 så det var lagomt får dock se hur tiderna blir imorgon. Fick mest vara på lagret och lära mig hitta alla skor, så har hållt på att ta fram skor som ska skickas till andra städer och lite sånt. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket förutom ätit, duschat och sett portkod. Så that's it! 
 
                   Kan ju hända att de kommer ett antal mer arkiv bilder i framtiden

NEW

                                                    Zara
 
                        Balenciaga armband, Nathalie Schuterman
 
                                              Zara
 
                            Datafodral/väska från MBMJ
      Mascara ysl-NK  Ögonskuggorna,samt eyeliner Victoria's secret
 
            Orkar inte ta en annan bild, Over-knee boots från Zara
 

-

Så, de sista dagarna i stockholm. Fredag skulle ju Mira hem så vi följde henne till centralen sen gick jag och mamma på stan en lite stund sen blev det middag hos Stefans bror. Sen lördagen blev det lunch på Vapiano sen inte så mycket mer, blev en ganska så lugn dag. Och söndagen for jag in till stan för att möta upp Albin så gjorde det sen gick vi och tog oss en fika och snacka på så det blev ett bra avslut på veckan! 
 
 
 
                                    Ny coat från Massimo Dutti
 

Lite update bara

Kommer att uppdaterar om de senaste dagarna imorgon! 




RSS 2.0