-

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera framöver, ska göra mitt bästa! Igår hände inte mycket! Var på möte på skolan vilket gick som förväntat, blir så fruktansvärt förbannad när folk inte lyssnar på vad man säger,känner osv!! Hursom, efter de for vi och hämta upp mammas moster så for vi hem till oss och fika lite och så. Sen har jag hunnit förbi H&M, minns dock inte om det var igår eller i förrgår? Fick bara med mig nya trosor vilket alltid är nödvändigt och bra! 

Förövrigt började ju skolan om idag och jag har väll inte så mycket jag vill säga om det. Imorgon går vi som vanligt vilket jag inte ser framemot alls eftersom jag slutar 4 varje fredag.. Seriöst? Låter as positiv till allt detta men jag har verkligen inte ork för det här nu! 




Home

Blev en snabb sväng på stan i fredags sen blev det att åka hem tyvärr. Vi hade inte riktigt bestämt när vi skulle åka hem men eftersom mamma hade massa möten till veckan inklusive jag har ett möte med skolan på onsdag så blev de att vi åkte hem!

Just nu är mammas moster här och vi sitter bara och ser tv. Idag är en sån där slapp dag, har lixom inte ens klätt på mig än, men man måste ju njuta dom sista dagarna på sommarlovet! 




Morning

Godmorgon på er! Vaknade kring halv 9 av att jag hör att mamma pratar i telefon och säger att de brinner, och de var väll de enda jag hann snappa upp så jag fick panik och hoppa upp men de visade sig att det brann ungefär 2 lägenheter nedanför oss, alltså inte i samma hus då! Det är så hemskt att se att de bara väller ut rök från nästan högsta våningen och man vet att de finns folk och säkert djur då också som finns där inne.. Men nu är då allt släckt. 

Vad ska jag göra idag då? De vet jag inte änn så de återkommer jag med sen! 






Torsdag

Hallå där! Idag har vi gjort inprincip samma sak som alla andra dagar. Vi åkte in till stan, kolla runt, käka lunch och så. Man vill ju hinna in på alla butiker men det tar aldrig slut, finns alltid någon man inte vart in på. I alla fall vet jag inte riktigt vad vi ska göra imorgon så jag får helt enkelt skriva om det imorgon! 

Tyvärr enda bilden från idag!

Why give up so quickly

Tänkte blogga lite snabbt nu innan jag somnar är så trött! Igår for jag och mamma som sagt ut och kolla. Vi gick vid Strandvägen och sen gick vi förbi Kungsträdgården där ung08/we are sthlm hålls just nu så de var rätt mycket folk, hade vart kul och vara där men. Sen gick vi tillbaka och åkte hem! 

Idag for vi in till stan gick runt och kolla som vanligt och åt en lunch + fika ute på Åhléns city. Ikväll har jag inte gjort allt för mycket men är rätt trött så lika bra! Nu ska jag fortsätta se på filmen jag slagit på och lär väll somna till den! 






Haha mamma kom och hade köpt en JB choklad, seriöst hur gullig! 
                             I'll buy you Alexander wang

you should keep your word

Nyss hem kommen från stan. Blev en lugn och skön dag på stan idag. Vi gick och åt på friday's as always haha men den här gången på de andra stället,det var nästa mysigare faktiskt eller lugnare rättare sagt! Sen gick vi vidare och kolla, och sen blev det en shake i pk huset innan vi for hem! 

Ska väll strax äta sen skulle vi nog ut ikväll och kolla! 

                                Ny tröja från Zara








Break up, make up

Igår blev en lugn dag/kväll eftersom vi kört hela natten osv. Men jag och mamma for till Stefans föräldrar och fika sen körde vi bara runt i stan lite. De är verkligen så fint och kolla över till grönalund över vattnet på kvällen när allting lyser! 

Idag blir de att åka in till stan och gå runt och kolla, äta och sånt så det blir bra så uppdaterar jag senare! 




Back again

Blev lite spontant de här, men är hur som helst i Stockholm nu. Vi kom i morse vid 7 så vilade tills kl 12 ungefär och ska nu äta nån typ av frukost/lunch eftersom jag inte ätit nått och min mage skriker efter mat just nu!! Vädret är rätt piss just nu vet dock inte om de forfarande regnar så får se vad som händer idag, men de får ni nog reda på senare! 




'

Hallå! Tänkte berätta lite om igår. Igår var vi då somsagt bjuda på "80 år fest" mammas kusin + man fyllde 40 så då hade dom gjort de till en 80 års fest då. Det var faktiskt riktigt trevligt och vara där till en viss del, blev rätt trött där vid 11 men det bjöds på god mat och efterrätt, lite lekar och tipsrunda, var dock inte med på de eftersom jag inte hade rätta klädseln för de + var de rätt kallt ute! Det var i alla fall kul att träffa alla. Vi börja dra oss med vid halv 12 tror jag, så när vi kom hem somna jag rätt fort! 









-


Ny topp från Lindex och kjol från H&M som köptes i Stockholm som jag glömt och visa. Värt inlägg ens men eftersom jag har brist på vad jag ska skriva så passa jag på att visa lite nytt istället! 

Long time no see

Bloggen blir ju lite lidande under sommaren men har som sagt inte tid eller ork att blogga så mycket då. Vad har hänt under tiden då? Har vart på stranden en hel del, vart någonstans vid Storforsen med mamma, Stefan och Robin där min morfar har husbil, riktigt mysigt ställe faktiskt! Sen har jag vart med Mira, vart på stan, gått många promenader och haft mammas moster på besök. Och de är väll typ det jag gjort! 

Igår for jag till pappa på middag där även några kompisar från Göteborg var, inte träffat dom på länge så de var riktigt roligt. Vi åt jätte god middag, sen satt jag med deras super söta ungar och mina bröder och så film medans jag fick mitt hår flätat av både Lova och Tea. Så de var en trevligt kväll! 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Är inte så jätte pigg så har vilat lite och bara tagit de lungt. 

Lite bilder som är tagna under tiden, dock inte i ordning.






RSS 2.0