Gott nytt år!

Och sista dagen på de här året är kommen! De här året har varit helt underbart med mycke glädje,skratt och blandade känslor.Vill bara tacka alla mina vänner,familj osv som gjort de här året till ett toppen år! 2013 kommer bli ännu bättre kan inte vänta! Okej hade inte tänk skirva nå tack tal men ville ba säga de där! Har iallafall kommi mig till Jazmine nu efter middag och mys hos mamma ett tag. De blir så att jag spenderar min nyår med Jazmine i år igen vilket inte gör något för vi har alltid lika kul! Bilderna jag lovade kommer upp snart på sakerna jag köpte på stan sen bilder från ikväll kommer också nångång inatt eller imorgon,men ni får har ett riktigt bra nyår nu,puss! 

  
  
 

















 
 

jasså så var de

Gårdagen spenderades på stan med Jazmine,vi gick mest runt och kolla och fika och hade de trevligt! Sen sov hon även här vi gjorde inget speciellt på kvällen vi gick till stan ett tag men fanns inget intressant där. Vi somna väll kring 5 och vakna i morse vid 12. Vid halv 2 kanske kom vi oss iväg till stan,vi har verkligen shoppat loss idag haha,och köpte oss en lunch på rödalycktan som satt bra! Så just nu sitter vi och chillar ska väll äta snart sen drar vi nog ut,skulle typ träffa oliver senare så de blir bra,jaz sover här ikv också! bilder på sakerna kommer senare

De löser sej!

Sitter och snackar med Jazmine just nu,standard såhär på kvällen haha! Men dagen har varit väldigt bra iaf. For in till stan vid 2 och mötte upp Jazmine,vi gick runt och kolla mest,köpte en tröja, hitta faktiskt inte mycke på rean så de var ju synd. Men men sen blev de tyvärr käk på bigboy.. For hem vid 6 typ,duschade sen vid 10 var Jim så snäll och skjutsade oss till Ante där han och Danne var. Så vi bar där hela kvällen och hade de trevligt,såg film och snackade osv:)


If you change your mind someday,i promise to make it better

Kom hem för ungefär lite mer än en timma sen och ligger just nu i sägen och skriver med lite folk. Under dagen har jag inte gjort nått speciellt,for till pappa vid 5 och åt middag osv sen vid halv 8 kom Jazmine så såg vi Victoria's secret showen,så sjuk bra! Är it bara lite avundsjuk på deras utseende och kroppar.. Sen var ju även Justin där och spela vilket gjorde den ännu bättre! Iaf efter de gick vi till stan och hamna på max som vanligt.. Men de var gode trevligt efter ett tag kom Linus och Jim som satt där med oss ett tag sen vid 12 drog vi hem!


Julklappar


God jul!

Har inte hunni blogga idag men de har ju faktiskt varit jul så ja,bättre sent än aldrig! Firade hos mamma först ett tag sen vid 4 for jag vidare till kusinerna där pappa och alla var,är sjuk nöjd över alla paket och de är väll huvudsaken,sen vare god mat osv. Kom hem till mamma sen vid 9 och sen dess har jag bara tagi de lugnt är så sjukt trött så ni får bilder imorgon på de jag fått,godnatt :*


munksunds häng

Min blogg går ju sådär men mitt internet är fortfarande inte fixat så vi skyller på de. Veckan har iaf varit gyrmt chill orkar verkligen inte berätta allt men har hängt på stan efter skolan typ varje dag med Jazmine,våran klass vann innebandy turneringen osv. Sen i Fredags kväll for jag och Jazmine till Linus i munkan hade de riktigt trevligt,medan  vi satt och spela COD kom Jocke Jim och Albin förbi med drog ganska snabbt vilket inte gjorde så mycke,resten av kvällen spela vi kinect och satt framför elden och hade allmänt roligt.Vi for hem kring 2 åsså satt jag och jaz och snacka typ till kl6 sen somna vi och vakna kring 1.

I lördags,gjorde vi typ inget men sen på kvällen for jag Jazmine och Mira och åt fin middag på thaigarden sen drog vi till max för att drycka i oss en lyxshake,vilket inte satt fel. Kring typ 10 for Mira hem och Nicole kom och skjutsa oss till Ante i munksund där vi spenderade kvällen med han och Danne,trevligt!  :) 

all we got is love,and the time to make it right

Tänkte blogga om helgen som varit eftersom de inte har funkat tidigare! I fredags for jag och Mira till mig efter skolan,vi var duktiga och gjorde amrikanska pannkakor och ja vi lyckades,dom blev riktigt goda faktiskt! Senare på kvällen kom hon tillbaka så satt vi och såg på x factor medans vi åt pannkakorna med lite gott på!

I lördags på dan gjorde jag inte speciellt mycke,Anna kom förbi en snabbis. Sen på kvällen kom Jazmine. Vi gick till max och drack en milkshake,sen gick vi till Sunes där vi träffa Anna och några fler som vi snacka med ett tag. Efter de fick vi för oss för att hoppa ner i bowlen vilket vi gjorde.. Men att komma upp blev ju ett litet problem så vi fick hjälp av Anna och Alle efter ett tag haha! Sen kom Jim och Linus dit så då stod vi och snacka ned dom ett tag också sen drog vi hem! Sen i söndags for vi och åt på furuborg,sen efter de for jag till stan,träffa Anna och Jaz åsså for vi hem till Jazmine. De har varit min helg,lyckad!


de går bra nu

Har nyss sett klart black swan dock inte från början menmen den var iaf sjuk bra! Gjorde bort både A och B delen av matte provet idag,+NO provet,skönt! Då var se bara so och engelska provet kvar på fredag sen är jag läx fri till jul,UNDERBART! Ska nog börja kolla på SOn snart sen käka sen får vi se. Kanske bloggar senare!


Just be yourself.

Sitter och väntar på att bilden ska börja,vi börjar 10 i 10 idag! Är huuur trött som helst! Plugget igår slutade med att jag typ somna + att jag inte känner mej speciellt pigg överhuvudtaget,känner att jag håller på blir förkyld fast blir egentligen aldrig frisk ,den kommer och går hela tiden under vintern.. Nu börjar vi så vi hörs!


Plugg plugg plugg

Rubriken säger allt.. Är fett less på allt pluggande,de tar aldrig slut! Har fyra prov i veckan.. Skolan gick iaf bra förutom att jag var/är grymt trött + fys på gympan när man är förkyld,de var ju inte så smart.Men men nu ska jag fortsätta. kyss


Whats ment to be,will be

Tänkte berätta lite om helgen eftersom jag inte har bloggar nått. I fredags iaf vare ju skola som vanligt. Sen efter skolan for jag och Jazmine hem till henne,åt även där sen for vi till mig vid 7 och fixade oss sen blev de inte som planerat så vi for och såg på nån innebandy match sen,träffa några folk där sen drog vi hem till mig och chilla resten av kvällen. Jazmine sov här,så vi vakna typ 12,sen vid halv 3 skulle hon iväg så jag gjorde inte speciellt mycke,vid 8 kom hon till mig igen så drog vi till Linus vid 9 tiden tror ja,vi gjorde it så jätte mycke,jag och jaz lirade lite COD sen gick vi ut en sväng i kylan ,träffade även Jocke snabbt,blev iaf en lyckad kväll!Sen vid 12 for vi hem åsså snacka vi med oliver i skype ett tag sen hade vi ba allmänt kul. Vi vakna vi 1 typ,lyxade till frukosten lite sen har vi ba slappa hela dan tills vi for och sola. Nu ska jag fortsätta se film så bloggar jag imorgon godnatt !:)


RSS 2.0