sunshine

Har nyss kommit in efter ha suttit ute i solen lite och just ätit. Ska packa lite nu sen ska jag nog och sola sen blir de väll att åka, jag vet inte när. Men bloggar senare! 


lov!

Äntligen lov! Eller vi fick ju de i fredags men har ju inte bloggat som vanligt.. De har då varit bra än så länge! I fredags for jag och tjejerna in till stan och hängde där ett bra tag,sen på kvällen var jag med Jazmine,som även sov här,hade riktigt trevligt. Igår gjorde jag inte mycke tills senare på kvällen då jag och Mira gick och sola sen for vi till henne och mös på med lite fika åså. Idag då,jo jag och Mira var jävligt duktiga för att vara oss,vi gick upp kl8 hon kom till mig vid halv 9 sen gick vi till sensia och körde ett hårt pass även fast jag skulle ta de lugnt eftersom jag inte är helt frisk än menmen.Sen efter de basta vi där och hade facemask osv,var verkligen jätte skönt! Kl 12 gick jag till frissan och färgade utväxten så nu är den bra igen! Imorgon drar vi ju till Stockholm vid halv 8 på kvällen så de blir as nice,men nu ska jag sova så ska jag försöka blogga imorgon. PUSS 

 

excited

Hallå! Har inte gjort mycket idag,bara tagit de lugnt åså och ska väll fortsätta med de så ja. Ska bli så jävla skönt med lov på fredag! Och på måndag far jag och Mira till Stockholm och de ska bli så jävla skönt att få komma bort här ifrån ett tag! Vi kommer säkert ha de skit bra, är taggd som fan till all shopping och allt annat! Vi hörs. 



love and pain comes and goes,but i won't

Godmorgon,vaknade ovanligt tidigt idag för att vara mig på en lördag morgon men de är väll lika bra. Har hunnit äta frukost sen inte just så mycket mer. Senare blir de väll förhoppningsvis att vara med nån,vill också sola känner mig så blek.. Så ska försöka blogga senare,puss! 

 

no time to change now

 


fredaaag! Gud vad skönt,blev stan efter skolan med Jazmine,blev lite spåntan shopping idag vilket inte var så fel,vi gick mest runt och kolla och så. Och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen ska jag nog vara med Mira så ni kan ju höra av er om ni har lust att göra nått! pusss

Glad alla hjärtans dag ♥


Alla <3 dag idag! Tycker de är en gullig dag även fast man kanske inte har en kille som kommer med blommor och choklad till en,som man gärna hade vilja ha.(haha) Fick iallafall blommor och lite pengar av mamma och stefan så de var ju gulligt. Har haft en bra dag hursomhelst ,skolan va chill vi hade ingen gympa så de var ju bra. Efter skolan gick jag och Mira på stan och fika och kolla runt och vi for väll hem vi 5. Nu hade jag ba tänkt slappa lite så hoppas ni har haft en toppen dag,puss! 

tar blogg paus

jag hinner aldrig blogga så de får bli en paus helt enkelt tills jag får mer tid över.



nothings gonna change how i feel for you

De här blev ett väldigt sent inlägg men what ever. Skolan var chill och ganska onödig,vi hade svenska nationell sen hål i 2 timmar sen se en film på 2 timmar vilket var lite drygt,hade kunna sluta istället.Men de är fredag så är glad ändå! Efter skolan for jag Mira och Jazmine till stan ett tag och kolla runt,köpte även presenter till mamma som fyller år imorgon! Sen ikväll gick jag och Jazmine till stan och träffade då Emil,Oliver,Hampus och Ralle på bigboy,så vi satt där med dom ett tag sen gick vi alla vidare till max,köpte en glass och satt och snacka sen kom de massa annat folk också ett tag. Trevligt var de iaf,nu hade jag tänk sova ,bilder får ni imorgon från förra veckan och veckan som varit nu eftersom jag inte har haft tid att lägga upp dom.. Blir nog även stockholm på sportlovet,taggad! älskar fan stockholm. 




galet

Sitter just nu och ser topmodel sverige,ska plugga sen eftersom jag inte pluggat ett skit och har prov imorgon,bra Frida! Skol dagen har varit rätt chill. Jag och Mira har även anmält oss till rebecca och fionas dj skola som är i september i stockholm,vi har verkligen inga erfarenheter alls till den ÄNN! men de behövedes inte för att söka osv, de är ju en skola så man lär ju sig right? så vi får verkligen hoppas att dom tar med oss kommer bli galet men yolo! Ni får bilder sen förra veckan åså imorgon har inte tid med de nu så vi hörs,puss! 


RSS 2.0