Stockholm!

Är i stockolm just nu,kom hit i lördags så sen dess har ja ba vari på stan å sånt! Tanken var att jag skulle träffa Alexandra igår men de blev tyvärr inte.. Idag vet ja inte vad som händer vill iaf in till stan,måste byta ett par byxor osv. Åker hem imorgon kväll så.. ja ska försöka bli bättre på att uppdatera! Puss


lol

Eftersom jag inte blogga igår kan jag berätta vad som hände! Skolan gick kanska snabbt kändes de som! Sen for jag Mira och Jazmine till stan och fika och typ ba chilla och sånt mys! Sen på kvällen kom dom hit så gick vi ut typ vid 10 typ åsså gick vi till max och satt där ett tag sen var vi i stan ett tag,köpte lite godis åså. Sen vare nå jävla perv som typ förföljde oss med bilen så vi drog hem ganska så snabbt!! fyfan va kul vi hade sen har nog it skratta så mycke på länge var helt galet ,dom sov iaf här så vi somna väll vi 5 halv6 och vakna vid 11. Jag och Jazmine hade tänk ta en liten utamaning att gå till phb,jamena yolo så vi ska väll börja gå snart så ska vi belöna oss med lite mat där! Kan blogga sen puss ! 

:)

Fett trött bloggar imorgon!:*


måndag

Har inte hänt nå speciellt idag,skola som vanligt sen sluta vi 3 så då gick jag och Mira till stan ett tag,ska nog dit imorgon också för att pröva ett par jeans jag har velat ha ett tag nu så får se om jag typ går på lunchen eller nå eftersom vi har lång lunch imorgon! Ikv kom Jazmine hit ett tag,vi satt mest och snacka och kolla igenom hur mycke bilder vi har tagit under ett helt år! fan sjukt hur mycke vi har tagit! Har nyss duscha iaf och sitter och ser på tv ska ta och lägga mig snart så säger godnatt med detta inlägg! pussss

you've got that one thing

ursäkta för min dåliga uppdatering! Men jag orkar fan it sitta å blogga 24/7 ska försöka göra åtminstonde 1 inlägg per dag! Iallafall har min helg varit ganska lugn! I fredags efter skolan gick jag Mira och Jaz till stan och fika,snacka och bara gick runt och kolla lite.Sen kom jazmine hit på kvällen så var vi ute lite,träffa lukas lite snabbt,var på max osv. Igår tog ja de bara lungt for och sola sen på kvällen blev de lite film osv! Ingenaning vad som händer idag ska nog fara och sola sen vet ja it så ska försöka blogga sen. kysss

ny duschad

PINK

  

Sitter här och försöker än en gång få över bilderna men de går it för har ingenaning hur man gör blir fan galen!Skolan gick väldigt bra iaf fick tillbaka nå innlämingar som de gick ovanligt bra så blev glad över de! Jag och Mira skulle fara och sola men hon svarar inte så får se hur de blir med de. Annars ska jag väll plugga antar jag.. skönt med lov snart,blir att fara till sthlm då så de blir hur bra som helst! :) 

you don't give up on the people you l o v e

blev inte riiiktigt som planerat, Anna kom hit ikväll innan jag hade ätit så när jag hade äti hjälpte hon mig med lite pluggande sen for vi till ica och köpte lite naturgodis sen for vi hem till mig och såg film! Och jag har inte fixat min kläd hög på sängen änn vilket jag skulle göra!! Får ta de imorogn ist för nu hade ja tänk gå och göra en facemask och mysa, godnatt! ;) 


diamond

tjena! Kom nyss hem från stan,gick bara en snabbis med Mira vi skulle bara hämta nå papper.Skolan var som vanligt,gick bra åså! men de är så helvetes kallt i våran skola,blir galen!! Men nu hade jag tänkt ta itur med min kläd hög jag har på min säng,ovanligt? Seeeen typ äta och plugga så kan blogga senare! 


jao

Tänkte kunde blogga nu innan jag börjar,eftersom jag inte har gjort de,är så sjukt dålig på blogga men whatever! Min helg har varit hur bra som helst! For till Karlstad i fredags med mamma vi gick på stan på dan,sen på kvällen for vi och såg FBK-MODO sjukt nice;) sov där till lördagen sen kom Stefan och hämta oss på lördag kväll,kom fram till Sthlm vid 2 kanske sen spenderade vi söndagen på stan där! For med flyget hem vid halv 9 tror ja så kom hem typ 11.. Men nu börjar vi så hörs sen!


You'r always on my mind

Hej! Bloggar lite snabbt nu innan jag hade tänkt lägga mig! Sista prao dagen för mig idag eftersom jag far till Karlstad imorgon! Vi fick sluta kl 1 så de var skönt! Efter de gick jag och mira på stan åsså kom Jazmine och anna sen gick jag mira och jaz till Max å käka, lite för mycke haha.. Jaja sen tog vi bussen hem till mira! For en sväng på stan med mamma senare. Sen ikväll har ja typ inte gjort nå så ja men bloggar imorgon, godnatt lovers!


hope you feel the same someday

Praoen var helt okej idag me. Jag och mira for hem till mig när vi hade sluta och ba tog de lungt sen har jag inte gjort nå resten av kvällen så ja. Ligger å ser jersey shore nu sen blire sova!


Måndag

Praoen gick faktiskt bra och var kul! Fick göra lite allt möjligt orkar inte skriva allt,sen fick vi också äta där vilket var gott! Vi fick sluta halv 2 å de behövdes för var jävligt trött att gå runt hela tiden! Sen när vi hade sluta gick vi på stan sen for vi hem till Mira. Vi gjorde väll inte så mycke tills vi for en sväng till rusta,sen skjutsa dom hem mig. Följde till Luleå för att lämna Stefan också. Nu har jag duschat och sitter å ser på tv hade tänkt sova nu så godnatt. Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2077253/images/2012/pic_506a085fe087c31a09d74d90.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2077253/images/2012/pic_506a0870ddf2b31134000bf5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2077253/images/2012/pic_506a08a7ddf2b31183000b86.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2077253/images/2012/pic_506a08caddf2b31123000bf5.jpg" class="image">


RSS 2.0