wanna show you

Då var måndag avklarad,skönt! Dagen har väll varit okej förutom att jag har extremt ont i min rygg och de vill inte gå tills sig har haft de sen igår och de är skit jobbigt.. Jaja hursom helst vet inte vad jag ska göra resten av kvällen hade tänk söka lite fakta till min so redovisning men de sluta med att jag hedde på beyoné i öronen och sov ett tag. Blir nog inget mer inlägg idag så vi hörs imorgon. love 


                                                      bild från stockholm 


-


jag blir galen,de här är dom enda bidlerna som vill ladda till collaget så, så fort dom andra funkar laddar jag upp dom me. Iaf Har just sett melodifestivalen och jag tror att vi alla har en crush på Anton,synd som fan att han inte vann menmen ska se tv nu så ska jag fösöka lägga upp resten av bilderna imorgon. 

nothing like us

Är sjukt rastlös,vill göra nånting men Jaz är i arjeplog och Mira vill inte svara på mitt sms så vet inte vad hon gör,så jag är typ fa.. Hatar att inte göra nå på helgerna men jaja de löser sig säkert hoppas jag.Håller iaf på med ett elr flera collage nu men de vill inte funka eller de går inte så snabbt för de har blivigt nå cp så ja men bilder är på väg, vi hörs!

Mobilblogg

Blir en tidig kväll idag är så sjuk trött! Var nog skidorna på gympan som tog kol på mig,de var hemskt inget stor fan av längdskidor! Hursom bilderna ska jag försöka hinna lägga upp imorgon men de är så mycket annat så jag hinner inte så ber om ursäkt! Men de är fredag imorgon så jag är glad:D godnatt!

Bild från idag


Try

Skolan har gått bra idag förutom att jag har varit sjuk trött.. Annars var de okej,blev ju lunch med mamma på thai garden så de satt ju ganska bra. Efter skolan gick jag,Mira och jazmine till stan och gick runt där en snabbis,sen åka jag och jazmine hem till henne och var där ett tag sen for jag hem vid 6 tiden och åt,och sen dess har jag inte gjort mycket. Bilderna vill inte funka att föra över till datorn så får försöka imorgon.

Outfit idag


good for you

hejsan! Har låtit bloggen stå tom ett bra tag,men har ju varit Stockholm och har inte haft internet förutom inne i stan så har inte kunnat blogga. Men jag och Mira har iaf haft hur kul som helst verkligen! Sprungit runt på stan,hängt på NK ätit för mycket på donken,shoppat,träffa Albin har jag också hinnit med,skrattat hur mycket som helst,snackat om allt till sent på kvällen och så vidare! Super kul. Bilder kommer imorgon eftersom jag inte orkar föra över och hålla på och trixa med dom nu,så säger godnatt nu så kommer de bilder imorgon, PUSS 

bildbrist.Nä egentligen inte men vill verkligen ha ett sånt här.Fyller år snart om nån snäll själ vill ge detta!



RSS 2.0